آخرین مهلت ثبت نام در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران سخت
آخرین مهلت ثبت نام شرکت در دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و آزمایش و بازرسی پیشرفته ایران ساشه اعلام شد.
به گزارش ایسنا. رضا بخشی آنی، رئیس نمایشگاه تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی، مواد آزمایشگاهی و آزمایشات ایران سخت با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده در خصوص دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی ایران سخت گفت: این رویداد از 23 تا 26 آذرماه برگزار می شود. , مواد آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشی سال همزمان با هفته پژوهش و فناوری و بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فناوری کشور با رویکرد توسعه صادرات و گسترش بازارهای صنعتی برای شرکت های مستقر در منطقه. نمایشگاه.
وی ادامه داد: در یازده دوره قبلی نمایشگاه ساخت ایران، حدود 19 هزار میلیارد ریال تجهیزات آزمایشگاهی از طریق این برنامه فروخته شد که از این میزان حدود 35 درصد معادل 6600 میلیارد ریال سهم حمایتی معاونت و … بود. بیش از 900 دانشگاه و یک مرکز تحقیقاتی دولتی از این نمایشگاه خریداری کردند.
معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از برگزاری نمایشگاه ساخت ایران به عنوان تجربه موفق در اجرای سیاست تحریک تقاضا در کشور یاد کرد و گفت: علاوه بر فرهنگ سازی خرید تجهیزات پیشرفته و ساخت آن در دانشگاه ها، زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی کشور تجهیز و نوسازی شده است و از جمله دستاوردهای مهم این سیاست می توان به پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی اشاره کرد. خروج ارز از کشور، تشکیل و رشد شرکت های دارای توانمندی بالا در این زمینه و ایجاد بانک های اطلاعاتی جامع در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی و آزمایشی.
رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد پیشرفته آزمایشگاهی، تست و آزمایش ساخت ایران ادامه داد: در این دوره از نمایشگاه، مانند دوره های گذشته، تجهیزات به نمایش درآمده در نمایشگاه به دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و تحقیقاتی دولتی با تخصیص پشتیبانی فروش و بر اساس سطح پشتیبانی تامین تجهیزات، حمایت بین 40 تا 10 درصد در نمایشگاه است.
به گفته وی، برای هدفمندی بیشتر در تخصیص یارانه ها، اولویت معاونت رئیس جمهور برای تجهیز و نوسازی آزمایشگاه های ملی و مرکزی در مراکز دولتی و بر اساس عضویت آزمایشگاه در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، عملکرد و سطح خدمات خواهد بود. برای عموم متقاضیان از طریق این شبکه ارائه می شود.
بخشی آنی با اشاره به دوره های گذشته نمایشگاه خاطرنشان کرد: خریداران خصوصی می توانند از تسهیلات لیزینگ برای خرید از نمایشگاه استفاده کنند.
وی افزود: بر اساس قانون جهش تولید دانش بنیان، شرکت های خصوصی می توانند از معافیت مالیاتی تحقیق و توسعه برای خرید تجهیزات تست و تست پیشرفته، ساخت اولین بار در نمایشگاه و یا به میزان مصرف سالانه دستگاه خریداری شده استفاده کنند. از نمایشگاه با در نظر گرفتن معافیت مالیاتی تحقیق و توسعه همچنین با توجه به تبصره ماده 17 آیین نامه اجرایی و ضوابط مربوط به دارایی های استهلاک پذیر موضوع اصلاحیه ماده 149 قانون مالیات های مستقیم باید انجام شود. در صورت خرید تجهیزات تست و آزمایش پیشرفته ساخت محلی، از مزایای استهلاک سریع استفاده کنید.
رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و آزمایشی پیشرفته شرکت ایران سوخت ضمن اشاره به چالش هایی مانند وابستگی فروش شرکت های شرکت کننده در نمایشگاه به یارانه یا اشباع بازار تجهیزات آزمایشگاهی در بخش دانشگاهی، گفت: گفت: لزوم توجه به موضوع صادرات در این رویداد فناورانه بیش از آن چیزی است که قابل مشاهده خواهد بود.
بخشی العانی بیان کرد: در حال حاضر شرکت هایی در نمایشگاه حضور دارند که محصولات خود را به چند کشور صادر می کنند و از نظر کیفیت و کارایی محصولاتی همتراز با برندهای معروف بین المللی و با برنامه ریزی و پشتیبانی مشابه حضور دارند. شرکت های خارجی بازدیدکنندگان و نمایندگی های توسعه صادرات متخصص در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی، می توانیم به گسترش صادرات تجهیزات به نمایش درآمده در نمایشگاه کمک کنیم.
به گزارش معاونت علمی ریاست جمهوری، متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین کلیه مراحل ثبت نام در سایت نمایشگاه به آدرس زیر با دبیرخانه دائمی نمایشگاه واقع در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به شماره 02183533555 تماس حاصل نمایند. لینک: https://iranlabexpo.ir/ اتفاق می افتد.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403070906800/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%87%D9%84%D8%AA-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86