آیا با کاهش تنش های سیاسی قیمت طلا و سکه کاهش می یابد؟

آیا با کاهش تنش های سیاسی قیمت طلا و سکه کاهش می یابد؟

به گفته کفتی فرزانی، کارشناس پولی و بانکی، افزایش قیمت طلا در کشور به این دلیل است که رکورد جهانی یک اونس طلا را به دست آورده ایم که دلیل آن کاهش پی در پی نرخ سود است. توسط دولت فدرال رزرو که تأثیرات جهانی دارد.

به گزارش ایسنا، این روزها در حالی که قیمت طلا و سکه به طرز عجیبی رکورد می زند، تمایل به افزایش دلار نسبت به این رکودها کمتر شده است. اما برای افکار عمومی این سوال وجود دارد که دلایل این افزایش قیمت طلا و سکه چیست؟ بسیاری از کارشناسان بر این باورند که افزایش قیمت جهانی طلا اولین و مهمترین عامل و به دنبال آن رفتار هیجانی خریداران است.

به گفته کارشناسان، منشاء افزایش قیمت جهانی طلا ناشی از سیاست های اقتصادی آمریکا و از سوی دیگر تحولات سیاسی در جهان و منطقه غرب آسیا است. اگرچه پیش‌بینی آینده اقتصاد در چنین شرایطی دشوار است، اما بسیاری از کارشناسان اقتصادی معتقدند در صورت کاهش تنش‌های سیاسی در جهان و منطقه، قیمت‌ها تعدیل می‌شوند و به کانال‌های قبلی باز می‌گردند.

بیشتر بخوانید:

عوامل موثر بر رشد قیمت طلا در ایران و جهان/ تقاضای هیجانی به افزایش قیمت کمک می کند

پیش بینی قیمت طلا در جهان و ایران/ آیا حباب بی سابقه ارز می ترکد؟

رکورد طلا در بازار جهانی بر بازار داخلی تاثیر داشت/ قیمت ارز تحت تاثیر افزایش اونس جهانی است

با افزایش نگرانی ها، سرمایه گذاران به طلا روی آورده اند

حجت الله فرزانی، کارشناس پولی و بانکی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: افزایش قیمت طلا در کشور به این دلیل است که رکورد جهانی یک اونس طلا را به دست آورده ایم که دلیل آن افزایش پی در پی است. کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو که اثرات جهانی دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر این به دلیل جنگ روسیه و اوکراین، جنگ غزه و تنش بین ایران و اسرائیل با افزایش خطرات مواجه بودیم که نگرانی ها را افزایش داد.

فرزانی تصریح کرد: افزایش بیم ها به معنای روی آوردن سرمایه گذاران به طلا است که هیاهو در این بازار به پا کرده است.

مشروح گفتگوی خبرگزاری ایسنا با حجت‌الله فرزانی، کارشناس پولی و بانکی و دارای مدرک دکترای اقتصاد را مشاهده و دانلود کنید.

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403080201254/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AA%D9%86%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF