ایسنا/ لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از افزایش 20 هزار تنی تولید گوشت مرغ در استان خبر داد.
سید عماد شاهرخی در گفت وگو با ایسنا افزود: با اقدامات انجام شده در سه سال گذشته تولید گوشت مرغ با 20 هزار تن افزایش از 73 هزار تن به 93 هزار تن رسید.
وی با بیان اینکه امسال هدف استانداری تولید 100 هزار تن است، ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز استان 55 هزار تن است، می توانیم بخشی از 45 هزار تن باقیمانده را به صورت مرغ منجمد تهیه و بخش زیادی را به سایر استانداری ها صادر کنیم. .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: طی 6 ماهه امسال 28 میلیون قطعه پرنده کوچک در استان داشتیم.
این مسئول افزود: در این مدت 56 هزار تن گوشت مرغ در استان لرستان تولید شد.
شاهرخی گفت: با توجه به اینکه مصرف مرغ لرستان به 38 هزار تن رسید و 18 هزار تن به خارج از استانداری صادر شد.
شاهرخی با اشاره به اینکه متغیرهایی در قیمت نهایی مرغ نقش دارند، افزود: قیمت نهاده ها هر ساله تغییر می کند و حتی قیمت جوجه یک روزه نیز روزانه تغییر می کند و قیمت آن به 38 هزار تومان می رسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: قیمت مرغ در بازار استان نسبت به استانداری های همجوار کمتر است.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403081409986/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DB%B2%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86