اقتصاد در تولید رویکرد سومین جشنواره ملی انار سواح است

اقتصاد در تولید رویکرد سومین جشنواره ملی انار سواح است

اسنا/مرکزی فرماندار ساوا گفت: اقتصاد تولید انار بر اساس آخرین نتایج تحقیقات رویکرد سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار در ساوا به عنوان پایتخت انار ایران است.

مهدی الیاسی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص تمهیدات انجام شده برای برگزاری سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار در شهرستان ساوه اظهار کرد: انار علاوه بر بیش از 70 نوع محصول کشاورزی در این شهرستان به عنوان یک محصول پیشرو شناخته شده است. شهر، و از نظر ویژگی های منحصر به فرد خود، طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.

وی با اشاره به اینکه دو دوره از جشنواره ملی انار با موضوعات فرهنگی، اقتصادی و گردشگری در ساوا برگزار می شود، گفت: سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار نیز مانند دو دوره گذشته در اواسط سال جاری برگزار می شود. آبان ماه سال آینده مصادف با هفته فرهنگی شهرستان است و قرار است برنامه های متعدد و متنوعی برای این هفته برگزار شود.

فرماندار ساوه تصریح کرد: در جلسه هماهنگی سومین جشنواره ملی انار ساوه مقرر شد جشنواره امسال از 23 تا 26 آبان ماه در مسجد تاریخی هزار ساله سواح جامه به عنوان اثر مهم تاریخی این شهرستان برگزار شود. و نگین معماری اصیل ایرانی.

وی بیان کرد: چهار کمیته شامل کمیته فرهنگی، علمی، پشتیبانی، دبیرخانه و کمیته اجرایی در این راستا تشکیل شده است که هم دستگاه های اجرایی و هم بخش خصوصی زیرمجموعه این کمیته ها با برگزاری نشست های تخصصی در حال تدوین برنامه های لازم برای برگزاری جشنواره هستند. . او حضور می یابد

وی تصریح کرد: در سومین جشنواره علاوه بر معرفی محصول انار ساوا و شهرت بیشتر آن در سطح ملی و بین المللی، تلاش می شود تا کیفیت محصول و نیاز باغداران و تولیدکنندگان این محصول تامین شود. .

الیاسی افزود: در سومین جشنواره که همزمان با هفته فرهنگی شهرستان برگزار می‌شود، قابلیت‌ها، توانمندی‌ها و شاخص‌های فرهنگی این منطقه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و مفاخر، سربلندی و هویت شهرستان معرفی می‌شوند.

وی در خصوص فعالیت های کمیته علمی جشنواره گفت: در این جشنواره آخرین اکتشافات تحقیقاتی و علمی در زمینه مبارزه با آفات، تولید و صادرات انار توسط محققان و کارشناسان مربوطه در کمیته علمی ارائه شد و نتایج حاصله بررسی ها و تحقیقات به منظور صرفه جویی در تولید ذکر شد و این محصول اصلی و استراتژیک با ارزش افزوده بالا در اختیار تولیدکنندگان و باغداران ساوجی و سایر نقاط کشور خواهد بود.

وی بیان کرد: از آنجایی که هر کاری دارای نقاط قوت و ضعفی است، مقرر شد تمامی سازمان ها ضمن برنامه ریزی و بهره مندی از تجربیات گذشته، کاستی های جشنواره ها و جشن های سال های گذشته را فهرست نویسی کرده و در رفع این کاستی ها تلاش کنند و گسترش یافت.

فرماندار ساوه تصریح کرد: حضور فعال صنعت گران، کشاورزان و باغداران همراه با شناخت هویت و ارزش های دینی، فرهنگی و تاریخی شهرستان در تمامی عرصه ها، مشاهیر، علما، ایثارگران و شخصیت های برجسته و بهره برداری و تاکید توانمندی های جشنواره به عنوان موتور اقتصادی و در عین حال پرداختن به مسائل و مشکلات کشاورزان، باغداران، صنایع و هنرمندان.

وی بیان کرد: در این جشنواره با حضور عموم مردم در جشنواره و حذف تجار و واسطه ها ارتباط مستقیم بین تولیدکنندگان انار و فرآورده های آن و محصولات و محصولات هنرمندان با مصرف کنندگان برقرار می شود. طراحی مسابقات و فعالیت های فرهنگی با موضوعات خرده فرهنگ ها، مسائل ارزشی، مسائل تاریخی، شناخت افراد برجسته، برند انار ساوا و … در حوزه های مختلف نیز در جلسه هماهنگی این جشنواره به تصویب رسید.

وی بیان کرد: آنچه باعث موفقیت برنامه ها می شود مشارکت عموم مردم از اقشار مختلف با حمایت، برنامه ریزی و پیگیری نهادها است و هدف آنها دستیابی به نشاط و پویایی اجتماعی و فرهنگی مورد نیاز است.

فرماندار ساوه از اصحاب رسانه خواست در تقویت توانمندی های ساوا در ابعاد مختلف به ویژه در حوزه کشاورزی و صنعت که نشان دهنده هویت اقتصادی این شهرستان است موثر باشند.

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403071410437/%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D9%88%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA