اخبار

کیفیت گندم ایران افزایش یافت/ صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیون دلاری ارز با تولید هسته اولیه بذر گندم


تهران- مجله خبری کشاورزی- رییس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر با اشاره به افزایش کیفیت گندم ایران اعلام کرد: میزان پروتئین گندم کشور به طور متوسط از ۹ تا ۱۰.۵ درصد به ۱۱ تا ۱۲.۵ درصد رسیده است.

https://www.irna.ir/news/85208272/%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%B5%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DB%B2%DB%B0%DB%B0-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا