اهمیت سرشماری کشاورزی در خوزستان دوچندان است

اهمیت سرشماری کشاورزی در خوزستان دوچندان است

ایسنا/خبرگزاری خوزستان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: جایگاه استان در بخش کشاورزی و تولید حدود 18 درصد محصولات کشاورزی کشور در استان اهمیت سرشماری نفوس استان خوزستان را دو چندان می کند.

مهرداد نیکو در جلسه اجرای سرشماری عمومی کشاورزی خوزستان که امروز 21 آبان ماه در استان اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امروز اجرای ششمین سرشماری عمومی کشاورزی سال 1403 آغاز شد و تقریبا هر 10 سال یکبار انجام می شود.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: مقدمات اجرای این طرح از ماه ها قبل و پس از دستور رئیس جمهور در شهریور ماه گذشته آغاز شد. از همه قوای حکومت و نظام خواسته شد در سرشماری عمومی کشاورزی شرکت کنند. این کار فقط با راهنمایی مرکز آمار ایران و مراکز استان ها انجام می شود و استان ها محور کار خواهند بود و در کنار آن ها دستگاه های اجرایی به ویژه جهاد کشاورزی حضور خواهند داشت، اما مهم ترین نکته این است که خود کشاورزان که انتظار داریم نقطه تماس با استفاده کنندگان باشند، تعامل مثبتی دارند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: بار اصلی سرشماری بر دوش آمارگیران است که با حوصله در چارچوب پرسشنامه آمار جمع آوری و تبادل اطلاعات می کنند.

نیکو به مشارکت خوب فرمانداران در دوره های آموزشی مربوط به سرشماری عمومی اشاره کرد و گفت: دوره های آموزشی اجرای این طرح از دو تا سه ماه پیش به صورت گسترده آغاز شد.

وی تاکید کرد: اهمیت کشاورزی برای کشور و استانداری دو چندان است. اولین موضوعی که مطرح شد امنیت غذایی است. بر اساس قانون برنامه هفتم در 90 درصد محصولات کشاورزی باید به خودکفایی رسید و بخش کشاورزی 15 درصد نیروی کار مستقیم و 26 درصد نیروی کار غیرمستقیم کشور را شامل می شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: با توجه به اهمیت داده ها در دنیای امروز، برنامه ریزی برای آینده کشاورزی نیازمند اطلاعات دقیق است. با توجه به مدیریت داده ها، به ویژه، ارائه آمار باید بر اساس اطلاعات دقیق باشد. اجرای این سرشماری به این معنا نیست که طی ده سال آینده سرشماری دیگری نخواهیم داشت، بلکه آمار در دام، کشاورزی و … اجرا می شود، اما چارچوب اساسی سرشماری عمومی کشاورزی است.

وی ادامه داد: اطلاعات محرمانه است و اطلاعات شخصی کاربران در اختیار شخص ثالث قرار نمی گیرد و صرفاً به صورت جمعی و برنامه ریزی مورد استفاده قرار می گیرد.

نیکو به کاربرد آمارهای جمع آوری شده اشاره کرد و گفت: آمارهای استخراج شده از سرشماری مبنای اطلاعات ساختمانی، توزیع تسهیلات بانکی، توزیع نهاده ها و تخصیص سوخت، بذر و کود خواهد بود. بنابراین تهیه آمار دقیق و صحیح به استانداری کمک می کند تا حقوق خود را در سطح ملی احقاق کند.

وی با اشاره به اینکه روند طرح سرشماری 45 روز به طول می انجامد، یادآور شد: جایگاه استان در بخش کشاورزی و تولید حدود 18 درصد محصولات کشاورزی در استان اهمیت سرشماری در خوزستان را دو چندان می کند.

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403081208610/%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%88%DA%86%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA