اوج شاخص قیمت جهانی غذا


شاخص قیمت جهانی آژانس مواد غذایی سازمان ملل متحد در ماه مارس به دلیل افزایش روغنهای گیاهی، گوشت و محصولات لبنی از پایینترین حد خود در سه سال گذشته بازگشت.
به گزارش ایسنا، این آژانس روز جمعه (14 فروردین) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در اسفندماه به طور میانگین 118.3 واحد بوده که نسبت به ماه قبل از آن 117 واحد بازنگری شده است. قرائت فوریه کمترین میزان از فوریه 2021 بود و هفتمین کاهش متوالی ماهانه را نشان داد.
قیمت جهانی مواد غذایی در مقایسه با رکورد ثبت شده در مارس 2022 به شدت کاهش یافت. آخرین آمار ماهانه سازمان خواربار و کشاورزی، 7.7 درصد کمتر از سطح سال قبل بود.
در ماه مارس، شاخص قیمت روغن نباتی آژانس به طور ماهانه هشت درصد افزایش یافت، شاخص لبنیات حدود 2.9 درصد افزایش یافت و ششمین افزایش ماهانه متوالی را به دست آورد، در حالی که شاخص گوشت 1.7 درصد افزایش یافت. این افزایش ها برای غلات با کاهش 2.6 درصدی نسبت به بهمن ماه و شکر با کاهش 5.4 درصدی بیشتر بوده است.
به گزارش رویترز، فائو در برآوردهای جداگانه ای از عرضه و تقاضای غلات، پیش بینی خود را برای تولید جهانی غلات در سال های 2023-2024 به 2.841 میلیارد تن افزایش داد که نسبت به پیش بینی 2.840 میلیون تنی ماه گذشته 1.1 درصد افزایش داشت و نسبت به سال گذشته افزایش داشت. فصل قبل
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403011808495/%D8%A7%D9%88%D8%AC-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%AE%D8%B5-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C
