می توان بدون آسیب رساندن به محیط زیست در تولید شکر به خودکفایی رسید


به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، علی رضا مهاجر از وزارت جهاد کشاورزی افزود: پژوهشکده چغندرقند به منظور خودکفایی در تولید شکر، با معرفی ارقام مناسب کار خود را انجام می دهد اما با اقداماتی مانند آب بهینه.» مصرف، اصلاح خاک و عدم واردات شکر به کشور نیز در زمان برداشت چغندر قند مهم است.
معاون امور کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تغذیه، استفاده بهینه از کودهای شیمیایی، استفاده بهینه از سموم برای مبارزه با آفات و بیماری ها و توسعه روش های نوین آبیاری را از دیگر عوامل مهم افزایش تولید این محصول دانست. .
وی در خصوص ایمن سازی محصول چغندرقند گفت: باید بتوانیم محصول چغندر پاییزه را به صورت 100 درصد محلول ایمن کنیم زیرا چغندر پاییزه بیشتر از محصول بهاره در معرض پدیده های جوی است.
وی توسعه مکانیزاسیون در زمینه چغندرقند پاییزه را ضروری توصیف کرد و گفت: یکی از راهکارهای افزایش تولید چغندرقند پاییزه در راستای خودکفایی در قند، استفاده از دستگاه های جدیدتر، انعطاف پذیرتر و ارزان تر است. .
مهاجر تصریح کرد: باید در کاشت، زراعت و برداشت چغندرقند به دنبال راه های کاهش هزینه باشیم.
وی افزود: برای افزایش بهره وری در تولید شکر می توان کارخانه های مدرن تری در داخل کشور احداث و کارخانه های موجود را بازسازی کرد.
https://www.irna.ir/news/85581626/%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D9%81%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%B1-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1