برنج باسماتی چیست و چه خواصی دارد؟
یک قاشق چایخوری روغن نارگیل به ظرف آب جوشی که از پیش برای پخت برنج آماده کردهاید، اضافه کنید. نوع دوم نشاسته برنج، نشاسته مقاوم یا غیرقابل هضم نام دارد. همانطور که از نام آن پیداست، این نوع نشاسته در بدن هضم نشده و به همان شکلی که وارد شده بود، از طریق سیستم گوارش خارج میشود. اطلاعات وضعیت آب پشت سدهای کشور در دو هفته نخست از سال آبی جدید خبر از وضعیت نگرانکننده سد اکباتان و برخی از سدهای کشور در ۶ استان دارد.
در این میان مسیح کشاورز دبیر انجمن واردکنندگان برنج با اشاره به تاثیر مالیات بر ارزش افزوده برنج وارداتی بر قیمت این محصول گفته است که مصرف ماهیانه برنج خارجی در کشور ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تن است. اگر محتوای زینک در برنج از 32 تا 39 درصد باشد، کارکرد گرمایی آن افزایش مییابد اما کارکرد سرمایی کم میشود. اگر میزان زینک برنج بیش از 39 درصد باشد، مقاومت و شکلپذیری آن در دمای اتاق کاهش پیدا میکند.
طبق آمارهای ارائه شده، مصرف سالانه برنج در ایران به طور متوسط ۳.۲ میلیون تن است که به طور تقریبی ۶۰ درصد این مقدار، از برنج ایرانی استفاده میکنند. در سال گذشته، میزان مصرف برنج تولید شده در کشورمان، در خانوادهها یک میلیون و ۳۳ هزار تن بوده است و میزان مصرف برنج خارجی نیز در حدود یک میلیون و ۳۰ هزار تن بوده است. با سلام و خسته نباشید برنج دم سیاه یکی از پرطرفدارترین برنجهای ایرانی است. این برنج معمولا در استان گیلان و شهر رشت تولید میشود و با جرئت میتوان گفت که در رده بهترین برنجهای ایرانی قرار دارد. برنج دم سیاه که به دم سیاه طارم نیز معروف است، از بو و مزه دلپذیری برخوردار است و دانههای آن بعد از پخت کاملا کشیده میباشد. این محصول از گران ترین برنج های ایرانی است، زیرا یک برنج کم محصول است.
agriculture-na.ir شکسته شده و خرد شده است که از آن در پخت غذاهای مختلفی همچون آش و سوپ، شیر برنج، شله زرد و … استفاده می شود. فیبر نامحلول موجود در برنج همانند اسفنجی صاف عمل میکند که بهراحتی و بهسرعت در طول رودهها حرکت میکند. تقویت متابولیسم، مراقبت از پوست، کمک به هضم، کاهش فشار خون بالا، کمک به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و حفاظت در برابر دیسانتری، سرطان و بیماریهای قلبی از دیگر خواص برنج بهشمار میروند.
همچنین ایران به عنوان یکی از ده تولیدکننده برنج در دنیا، بهترین برنج را از لحاظ کیفیت بهداشتی تولید می کند. به گزارش خبرنگار مهر، عباس عسکرزاده معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامهای به سرپرستان سازمانهای جهاد کشاورزی استانهای تهران، البرز، خراسان شمالی، لرستان، هرمزگان و کردستان قیمت انواع برنج را اعلام کرد. انتخاب و تشخیص برنج اصل ایرانی تا حد زیادی به سلیقه افراد وابسته است. زمان نگهداری از برنج خارجی طولانیتر است و به این سبب که برنج دچار آفت و شپش مخصوص برنج نمیشود، میتوان مدت طولانیتری از آن نگهداری کرد. دانههایی بلند، کشیده و یکدست به طرفداران این برنج افزوده است.
پخت برنج ایرانی به روش آبکش :
برنج هاشمی، نوستالژی غذاهای خوش عطر و بوی مادر بزرگ است. در حال حاضر، برنج هاشمی بیشترین سطح زیر کشت را در استان گیلان دارد و از نظر کیفیت طبخ و رضایت مشتری ممتاز است. کشور ایران به داشتن برنج مرغوب، معروف و شناخته شده است.