بزرگترین خودروساز اروپا به نقطه بحران رسیده است
دومین هشدار سود فولکس واگن در سه ماه اخیر نشان داد که بزرگترین خودروساز اروپا در حال افت است.
به گزارش اسنا، این شرکت آلمانی به دلیل کاهش تقاضا برای خودروهای خود، انتظارات خود را برای درآمد، سود و جریان نقدی کاهش داد. این شرکت اکنون انتظار دارد امسال خودروهای کمتری نسبت به سال 2023 تحویل دهد که چهارمین کاهش فروش سالانه آن در پنج سال گذشته است.
این هشدار گستردگی بحران فولکس واگن را نشان می دهد که مانع از گذار به خودروهای الکتریکی شده و موقعیت خود را در چین از دست داده است.
در اروپا، مدیرعامل الیور بلوم با شرکت هایی از جمله BYD چین و همچنین مبارزه با اتحادیه ها بر سر کاهش احتمالی مشاغل و تعطیلی بی سابقه کارخانه ها مواجه است.
سه خودروساز بزرگ آلمانی (فولکس واگن، گروه مرسدس بنز و BMW) در مورد سود خود در این ماه هشدار دادند. کاهش سرعت در چین و افزایش رقابت از سوی سازندگان خودروهای الکتریکی، از جمله تسلا، خودروسازان را مجبور به تخفیف و کاهش حاشیه سود کرده است. اعتماد پایین مصرف کننده تقاضا برای وسایل نقلیه موتور احتراقی را کاهش می دهد.
فولکس واگن بر فروش خودروهای بنزینی در چین تسلط داشته است، اما نتوانسته با تغییر سریع به سمت خودروهای برقی در بزرگترین بازار خودروی خود همراه شود. در آنجا، رقبای محلی مانند BYD با مدل های جدید و مقرون به صرفه تر به موفقیت دست یافته اند.
برندهای لوکس فولکس واگن، از جمله آئودی و پورشه، در سالهای اخیر بزرگترین تولیدکننده سود این خودروساز بودهاند، اما در بازار کلیدی این صنعت شروع به مبارزه کردهاند. فروش 911 سازنده در چین در نیمه اول 33 درصد کاهش یافت زیرا خریداران لوکس خرید خود را متوقف کردند. ماتیاس اشمیت، تحلیلگر بازار خودرو، گفت: مزیت فولکس واگن در چین احتمالاً به اوج خود رسیده است زیرا مشتریان محلی مارک های محلی را ترجیح می دهند.
در حالی که انتقال چین به خودروهای الکتریکی در حال انجام است، اروپا عقب مانده است. پس از اینکه کشورهایی از جمله آلمان و سوئد مشوقهای خود را کاهش دادند یا حذف کردند، فروش کاهش یافت و فولکس واگن و همتایان اروپایی اش استلانتیس و رنو را کنار زد.
طبق گزارش بلومبرگ، فولکس واگن هشدار داد که تحویل جهانی از 9.2 میلیون دستگاه در سال 2023 به حدود 9 میلیون دستگاه در سال جاری کاهش خواهد یافت. پیش از این انتظار افزایش 3 درصدی را داشت. تولیدکننده اکنون انتظار دارد حاشیه سود عملیاتی سالانه 5.6 درصدی داشته باشد که کمتر از پیش بینی 7 درصدی در ماه جولای است.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403071007721/%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF