بهترین برنج ایرانی ایمنا
اگر برنجها از نظر رنگ و اندازه یکدست بودند، میتوانید مطمئن شوید که این برنج تقلبی نیست و مرغوب است. توجه کنید که برنج دارای آفت یا حشره نباشد، خشک و سفت نباشد و دارای رنگ بلوری و شفاف باشد. توجه به ویژگیهای ظاهری برنج و عطر آن یکی از مهمترین ملاکها برای خرید بهترین برنج ایرانی است. استانهای مازندران، گیلان، گلستان، خوزستان و فارس مهمترین تولید کننده بهترین برنج ایرانی هستند. این استان ها از نظر دما، میزان بارندگی، رطوبت نسبی و ساعات آفتاب متفاوت هستند.
نکاتی جهت پخت حرفه ایی برنج ایرانی:
من که مشتری دائمیتون شدم و هر بار بخوام چایی و عرقیات گیاهی و برنج اصل تهیه کنم، قطعا به شما سفارش میدم. فروشگاه شما یکی از باکیفیت ترین فروشگاه هایی هست که میتونم پیشنهادش کنم. شرایط اقلیمی روی کیفیت agriculture-na.ir برنج موثر است و این کشف مردم شهر دورود است که بذر یکسان در اقیلمهای متفاوت محصولی متفاوت میدهد. برنج دورود خوش طعمتر شده و این بازخورد مصرف کنندههای بسیاری است که مشتری ثابت برنج دورود شده اند.
برنج ایرانی خوب چی بخریم؟
زمانی که برنج جوشانده میشود و آب آن دور ریخته میشود، فقط یک بیستم ویتامین B دربرنج باقی میماند اما کته کردن برنج موجب میشود که ویتامین B آن باقی بماند. اگر میخواهید ویتامین B بیشتری به بدنتان برسد، سبوس برنج را خیس کرده و آب آن را مصرف کنید. رمز یک ته دیگ طلایی و برشته و خوشمزه در مقدار کافی روغن و نیز زعفران و نیز در تهیه آن با حرارت کم در طی مدت طولانی نهفته است.
برنج طارم استخوانی اعلاء مناقبی 10 کیلوگرم
با وجود اینکه در بسیاری از مناطق ایران برنج کشت میشود، اما باز هم اغلب مردم، برنج خوشمزه و معطر شمال را به سایر گونهها ترجیح میدهند. برنج هایی که چلوکبابی ها استفاده می کنند، معمولا از نوع صدری هستند، این نوع برنج ها خوب قد می کشند و طعم خوبی دارند، اما عطر زیادی ندارند. برنج های طارم، هاشمی و دم سیاه نیز جزو بهترین برنج های دنیا هستند، اما عطر کمی دارند. برنجی که هم عطر عالی دارد و هم در طعم نظیر ندارد، برنج علی کاظمی است. این برنج در طعم و عطر رقیب ندارد و به همین دلیل از برنج های دیگر گران تر است.
همچنین برنجهای دانه کوتاه در هنگام پخت، بافت چسبنده ای را ایجاد میکنند. این نوع برنجها نسبت به برنجهای دانه بلند از نسبت طول به عرض کمتری برخوردار هستند. برنج دانه بلند به برنجهایی میگویند که طول دانه حداقل 3 تا 4 برابر عرض آن باشد.
