بومی سازی تجهیزات انرژی خورشیدی به قیمت بیست برابر نمونه خارجی مشابه

بومی سازی تجهیزات انرژی خورشیدی به قیمت بیست برابر نمونه خارجی مشابه

شرکت دانش ایرانیان موفق به بومی سازی تجهیزات انرژی خورشیدی با دو بیستم قیمت نمونه خارجی مشابه و با کیفیتی مشابه در زمینه نرم افزار، آزمایشگاه های آموزشی، مجموعه تست عمومی، سیستم های کنترل فرآیند و آموزش، مکانیک و مجموعه تست سیالات و مجموعه آزمایشگاهی دینامیک و ارتعاش قابل اجرا می باشد.

به گزارش ایسنا. علی اکبر شفدی، مدیرعامل این شرکت دانش به تشریح عملکرد این دستگاه پرداخت و گفت: دو دستگاه دنده داریم؛ یکی آرایه خورشیدی و دومی یک آرایه دنده ثابت. بیشتر این دو دنده در گیربکس های صنعتی، خودرو، ماشین آلات کشاورزی و طرح های مهندسی استفاده می شود. این گیربکس ها بستری برای انتقال انرژی هستند و هدف از ساخت تجهیزات خورشیدی آموزش مکان و نحوه افزایش انرژی است.

وی ادامه داد: گیربکس های خورشیدی علاوه بر ابعاد کوچکتر و راندمان بالاتر، ظرفیت بالاتری را منتقل می کنند. هدف آموزشی این دستگاه این است که دانش آموزان ریل را با این گیربکس بارگیری کنند و از مسیری که این دستگاه طی می کند نیرو، نیرو و غیره دریافت کنند. همچنین نحوه کار گیربکس را یاد بگیرید.

الشفدی در خصوص ظرفیت تولید این شرکت گفت: به سمت سامانه پیش می رویم. یعنی محصولات شرکت ما بر اساس سیاست های گزینش دانشگاه ها انتخاب می شوند، مثلاً پارسال برای بحث آزمایشگاه سیالات تقاضای زیادی داشتیم و برای بحث آزمایشگاه ارتعاش تقریباً هیچ تقاضایی نداشتیم. به همین دلیل محصولات ما به آزمایشگاه سیلات نیز رسیده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان کل هزینه بومی سازی تجهیزات خورشیدی را کسری از بیست یا سی و یک نمونه خارجی مشابه دانست و گفت: با این میزان هزینه مالی می توان بهترین کیفیت را ارائه کرد. به همین دلیل بومی سازی این نوع تجهیزات آزمایشگاهی صرفه جویی ارزی قابل توجهی را برای کشور به همراه خواهد داشت.

وی در خصوص مزیت فنی دنده های خورشیدی نسبت به نمونه های خارجی افزود: از آنجایی که از دهه سوم در این صنعت فعالیت می کنم به درستی می توان گفت که کیفیت محصول به سلیقه تیم کاری و سازنده بستگی دارد. . دستگاه در صورت داشتن اطلاعات کامل و پیگیری مناسب می توانند محصولی با اندازه نمونه خارجی ارائه دهند و تلاش ما در این گروه همواره بر این بوده که محصولاتی مطابق با نمونه های مشابه خارجی ارائه دهیم.

الصفدی همچنین به تجربه حضور در نمایشگاه ایران سخت اشاره کرد و خاطرنشان کرد: از ابتدای نمایشگاه تاکنون در تمامی جلسات حضور داشته ایم. این نمایشگاه امروزه به مرجع و شاخصی برای اعتبارسنجی شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی تبدیل شده است.

این فعال حوزه فناوری ادامه داد: شرکت های دانش بنیان برای ارتباط و ارتباطات نیازمند برگزاری چنین نمایشگاه های تخصصی هستند و نمایشگاه ساخت ایران پس از یازده دوره از برگزاری خود این نقش را به بهترین نحو ایفا می کند. در روزهای ابتدایی نمایشگاه تا سقف 50 درصد یارانه برای خرید از نمایشگاه در اختیار دانشگاه قرار گرفت که در آن زمان نزدیک به 100 درصد فروش سالانه ما از طریق نمایشگاه محقق می شد، اما این حمایت ها به تدریج کاهش یافت. فروش ما در نمایشگاه نیز کاهش یافت. اما نمایشگاه ساخت ایران برای ما و شاید دیگر فعالان عرصه تجهیزات پزشکی فرصتی برای جمع آوری و تبادل نظر و دانش است و عمدتاً امکان حضور در این نمایشگاه را نوعی اعتبار برای خود می دانیم.

به گزارش معاونت علمی رئیس جمهور، دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران از 2 تا 26 آذرماه 1403 هجری شمسی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود. هدف از برگزاری این نمایشگاه نمایش دستاوردهای بومی در زمینه تولید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی، کاهش وابستگی آزمایشگاه ها به تجهیزات و مواد وارداتی، ارتقای توانمندی تولیدکنندگان داخلی، حمایت از بنگاه های دانش بنیان و ارتقای تجربیات و تخصص کشور است. . ظرفیت تحقیق

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403081410500/%D8%A8%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%86%D8%B1%D8%AE-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C