بیماری تب کریمه کنگو ۵۷ ابتلا و ۵ نفر فوتی  - مجله خبری کشاورزی

بیماری تب کریمه کنگو ۵۷ ابتلا و ۵ نفر فوتی 

 از کشتار دام در محلهای غیر مجاز به شدت خودداری شود و مطلقا از گوشت کنار جاده ها خریداری نشود و تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی و با مهر سازمان دامپزشکی باشد .

تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک می‌باشد و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

در صورت رعایت نکات بهداشتی اعلام شده توسط سازمان دامپزشکی کشور، مردم عزیز مطمئن باشند مبتلا به این بیماری نخواهند شد .



منبع اخبار

 در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید.

این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت.

حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی از جمله اقداماتی است که دامداران محترم بایستی انجام دهند.
 
این بیماری مشترک بین انسان و دام از طریق تماس خون و ترشحات دام آلوده با غشاهای مخاطی بدن نیز قابل انتقال است و بایستی با پوشاندن مخاط بدن (همانند عینک ، ماسک ، دستکش و…) به خصوص در هنگام ذبح ابتلا به این بیماری را به حداقل رساند .

 به گزارش روز جمعه مجله خبری کشاورزی از سازمان دامپزشکی کشور، در این اطلاعیه آمده است:  تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد.

 این ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت و جگر باعث از بین رفتن ویروس میشود به همین دلیل از خوردن جگر خام و نیم پخته و گوشت نیم پخته اجتناب گردد.

 لاشه ی دام تازه ذبح شده به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت و جگر نیز به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری گردد .

سازمان دامپزشکی  توصیه کرد: دامداران مطلقا به کنه ناقل، که بر روی بدن دام زنده است دست نزنند و اقدام به له کردن آن نکنند چرا که از این طریق نیز بیماری قابل انتقال است.