تابلوی جشنواره پسته در انار کرمان رونمایی شد


به گزارش دریافتی روز جمعه خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان، سید مصطفی فاطمی مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی در مراسم رونمایی از این اداره کل گفت: در این لوح آمده است: از شمال تا جنوب و از شرق ایران تا غرب آن، اقوام و مذاهب با گویشها و زبانهای مختلف با هم تفاهم و دوستی داشتهاند و این تنوع قومی در کنار تنوع پوشش، غذا و آیینها. عامل هماهنگی ملی و گردشگری است. جذابیت
وی افزود: برگزاری سالانه یک هزار و 700 رویداد مختلف در کشور عاملی برای توسعه گردشگری به ویژه در حوزه گردشگری روستایی است.
این مسئول افزود: منطقه شمال کرمان به پسته معروف است و پسته این منطقه شهرت جهانی دارد. پویش جوانان روستای ساگی با همه اهالی روستا و همکاری مسئولان دولتی در برگزاری کمپین جشنواره پسته در راستای عرضه هر چه بیشتر و بهتر پسته در این منطقه قابل تقدیر است و پس از گذشت پنج سال از برگزاری مستمر آن ، امروز از پلاک ثبت نام این جشنواره در فهرست رویدادهای کشوری رونمایی می کنیم.
فاطمی خاطرنشان کرد: این رویداد در سطح فرمانداری به ثبت رسید و با کیفیت بالای سازماندهی و کار بهتر جوانان روستای ساگی قابلیت ثبت جشنواره ملی در فرمانداری را دارد. آینده
وی گفت: خوشبختانه روستای ساگی رویداد موفقی را برگزار کرد و با همکاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان، با کسب امتیازات لازم، منتظر معرفی این روستا به عنوان روستای هدف گردشگری هستیم.
مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی در پایان افزود: این دسته از رویدادها باعث ورود گردشگران به روستا می شود و پس از آن شاهد توسعه گردشگری روستایی، گردشگری کشاورزی و بوم گردی در روستاها خواهیم بود. ”
پسته را به جایگاه واقعی خود در جهان بیاورید
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان در حاشیه این جشنواره ضمن تشکر از زحمات و تلاش های جوانان روستا در برگزاری این جشنواره گفت: سال گذشته شاهد حضور غرفه پسته در نمایشگاه بین المللی بودیم. نمایشگاه گردشگری در تهران حکایت از جایگاه ویژه پسته به عنوان یک محصول استراتژیک نه تنها در حوزه اقتصادی، بلکه در توسعه گردشگری دارد.
امیر حسن زاده افزود: یکی از شاخص های مرغوبیت پسته، مغز آن است و مغز پسته کرمان در دنیا حرف های زیادی برای گفتن و عرضه دارد.
وی بیان کرد: با برگزاری این جشنواره و ایجاد نشاط اجتماعی امیدواریم با مدیریت بهتر در مصرف آب شاهد افزایش کمی و کیفی محصول پسته در استان کرمان باشیم.
حسن زاده در پایان خاطرنشان کرد: باید با کمک شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی و حرکت رو به جلو با علم روز پسته کرمان را در مسیر تولید و عرضه بهتر به دنیا قرار دهیم و این محصول را به جایگاه واقعی خود برسانیم. . در جهان.
https://www.irna.ir/news/85602299/%D9%84%D9%88%D8%AD-%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B4%D8%AF