– تخصیص هفت درصد از کل منابع بانک به بخش کشاورزی در قالب تسهیلات

- تخصیص هفت درصد از کل منابع بانک به بخش کشاورزی در قالب تسهیلات

اسنا/مرکزی نماینده مردم شازند در شورای اسلامی گفت: منابع بانک به جای اینکه در بخش کشاورزی هزینه شود به سایر حوزه ها تخصیص داده می شود ضمن اینکه هفت درصد از کل منابع بانک باید در قالب تسهیلات در اختیار بخش کشاورزی قرار گیرد. ، اما در واقع مبلغ کمتری تخصیص داده می شود.

هوشنگ هادیان پور روز پنجشنبه 12 آبان ماه در مراسم قدردانی و بزرگداشت رکورد تولید گندم در استان مرکزی با اشاره به اینکه کشاورزی قطب استقلال است، اظهار داشت: اگرچه بخش کشاورزی سهم بسزایی در اقتصاد کشور دارد، اما همیشه با چالش های مختلفی مواجه است و کمیسیون کشاورزی در مجلس و شورای اسلامی به طور جدی به دنبال حل مشکلات بخش کشاورزی است.

وی بر لزوم توسعه مدیریت منابع انسانی در بخش کشاورزی و قرار گرفتن در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد و گفت: حقوق و دستمزد اعضای جهاد کشاورزی یکی از پایه های توسعه منابع انسانی است. این اداره متأسفانه اولین نفر از آخرین ها است و برای حفظ نیروهای شایسته و فهیم در وزارت جهاد کشاورزی لازم است در حقوق و دستمزد آنها تجدید نظر شود.

هادیان پور بر پرهیز از انتصابات حزبی و جناحی در وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد و گفت: نمی توانیم با احزاب و جناح ها کار کنیم. بکارگیری نیروهای مجرب، متعهد و توانمند در سطوح مختلف اداری و پرهیز از انتصابات حزبی و جناحی موجب تحول و پیشرفت خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه پژوهش، آموزش و ترویج راه برون رفت از مشکلات در حوزه تولید است، گفت: افزایش تولید موجب تقویت صنایع غذایی می شود و معاونت تحقیقات باید برای تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی با توجه به نیاز کشور تلاش کند.

نماینده مردم در مجلس شورای ملی با بیان اینکه بیش از 20 درصد اشتغال کشور مربوط به بخش کشاورزی است، گفت: منابع بانک به جای اینکه در بخش کشاورزی هزینه شود به سایر حوزه ها اختصاص می یابد و این در حالی است که 7 مورد درصد از کل منابع بانک باید در قالب تسهیلات برای بخش کشاورزی باشد اما در واقع مبلغ کمتری تخصیص داده می شود.

وی در خصوص پیگیری مطالبات گندم کاران نیز گفت: از ۲۴ تیرماه گذشته پیگیر مطالبات گندم کاران بودیم و جلسات متعددی برگزار شد و در دو ماه گذشته کمیسیون کشاورزی مجلس پیگیری نکرد. در مورد خواسته های آنها شبانه روز باید 42 غله باقی مانده را می پرداخت تا اعتبارات تامین و مطالبات پرداخت شود.

نماینده مردم شازند گفت: سال گذشته پیش بینی تولید گندم هشت میلیون تن بود و کشاورزان چشم به راه افزایش تولید هستند. برای نجات اقتصاد کشور باید تولید را تقویت کرد اما تأخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران مانع رونق تولید است.

وی افزود: در برنامه هفتم توسعه باید راهکارهایی تدوین شود تا با وجود کاهش منابع آبی، تولید افزایش یابد و با توسعه روش های نوین آبیاری مشکل کم آبی حل شود که این امر مستلزم تخصیص تسهیلات و اعتبارات به بخش کشاورزی است.

وی بیان کرد: کمبود برق، کمبود آب، عدم پرداخت تسهیلات و مطالبات گندم کاران بخشی از مشکلات کشاورزی و موانع پیش روی تولید و توسعه است.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، ولی الله البیاتی نماینده مردم تاورش، آشتیان و فرهان در شورای اسلامی در این مراسم گفت: چهار نماینده استانداری مرکزی در کمیسیون کشاورزی مجلس عضویت دارند که امیدواریم. که حضور نمایندگان استان در این کمیته باعث تحول در بخش کشاورزی می شود

وی بر تبدیل روش کشاورزی از سنتی به صنعتی تاکید کرد و گفت: تغییر الگوی کشاورزی و استفاده از روش های نوین آبیاری در شرایط فعلی ضروری است تا ضمن حفظ کشاورزی به حفاظت از منابع آبی کمک کند.

وی با اشاره به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات گندم کاران گفت: مطالبات گندم کاران استانداری مرکزی نیز مانند سایر استانداری های کشور دیر پرداخت شد و کشاورزان استانداری را با مشکل مواجه کرد.

رئیس مجمع نمایندگان منطقه مرکزی همچنین به انتخاب استاندار مرکزی اشاره کرد و گفت: دکتر مزکیان به عنوان نماینده مجلس کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شد و پس از انتخاب به عنوان رئیس جمهور، دولت ملی را تشکیل داد. حکومت وحدت ملی انتخاب وزرا با نظر کمیته های تخصصی و با حمایت مجلس نمایندگان انجام شد و در دیدار با وزرا تاکید شد که نظر اعضای مجلس در انتصابات جویا شده است.

وی بیان کرد: جلب نظر نمایندگان به معنای دخالت در انتصابات نیست، زیرا وظیفه نمایندگان تشریعی است و در انتصابات دخالتی ندارند، بلکه نسبت به فراهم بودن شرایط لازم در انتصاب مدیران اظهار نظر می کنند.

البیاتی انتخاب استاندار را مهمترین و اولین قدم در انتصاب استانداری دانست و گفت: با هماهنگی های انجام شده توسط مجمع نمایندگان استانداری با وزارت کشور، برای انتخاب هوشنگ به اجماع رسیدیم. البازوند که سابقه استانداری در چند استان را دارد و با نظر مثبت به دولت توصیه کرده است، این موضوع در دولت هم مطرح شد اما به محض طرح در شورای دولت بنا به درخواست وزیر راه. و شهرسازی از سوی رئیس جمهور، مقرر شد بازوند را به عنوان مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل منصوب کند و امروز حکم انتصاب وی به این سمت صادر شد.

وی گفت: با پیشنهاد دولت، گزینه دیگری به استاندار مرکزی ارائه می شود و مجمع نمایندگان استانداری نیز آن را بررسی خواهد کرد. از مردم. نمایندگان در انتخاب استاندار شرکت نمی کنند و از نظر سمت مشورتی در مورد انتخاب استاندار اظهار نظر خواهند کرد.

https://www.isna.ir/news/1403080302229/%D9%87%D9%81%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AA%D8%B3%D9%87%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C