توانمندی های بخش خصوصی باید در ارتباط موثر با قوای سه گانه گنجانده شود

توانمندی های بخش خصوصی باید در ارتباط موثر با قوای سه گانه گنجانده شود

روسای اتاق های سراسر کشور در دیدار با اعضای هیات مدیره اتاق ایران، ضمن تاکید بر ضرورت معرفی توانمندی های بخش خصوصی در سطح جامعه، آن را برای برقراری ارتباط مستمر و موثر با اتاق ایران ضروری و مهم توصیف کردند. سه مقام، دستگاه های اجرایی و اداره.

به گزارش ایسنا، جلسه شورای رؤسای اتاق های ایران صبح امروز (دوشنبه) در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی برگزار شد که در آن اهمیت تقویت روابط موثر اتاق ها با قوه مجریه و تصمیم گیری ساخت مورد تاکید قرار گرفت. بر صنعتی شدن ارگان های دولتی و معرفی قابلیت های بخش خصوصی به اقتصاد تاکید شد.

در ابتدای این جلسه، صمد حسن زاده – رئیس اتاق ایران – وی ایجاد دید واقع بینانه از چالش های اقتصادی موجود را ضروری دانست و گفت: این چشم انداز با پیگیری مسائل از سوی بخش خصوصی محقق می شود. فعالان اقتصادی باید مشکلات را از طریق ارتباط موثر و مستمر با مسئولان اجرایی و تصمیم گیران بیان کنند. در اتاق ایران مشکلات و دغدغه ها در چارچوب مکاتبات رسمی به سران سه قوه بیان و ابلاغ می شود. در این مکاتبه سعی کردیم نتایج تصمیمات را تبیین و راه حل را نیز ارائه دهیم.

وی ضمن استقبال از پیشنهاد برگزاری نمایشگاه های اثرگذار و هدفمند در کشورهای هدف، افزود: یکی از وظایف اتاق ایران تقویت بدنه کسب و کار در کشور است؛ در حالی که در این راستا، اتاق ایران نیز در حال توسعه است. در این راستا برگزاری نمایشگاه ها و رویدادهای اقتصادی و تجاری در کشورهای هدف بسیار موثر بوده و برای این منظور حمایت های لازم از این اقدامات صورت می گیرد.

در ادامه مطلب فرج الله معماری – رئیس اتاق سمنان – وی به سفر اخیر رئیس قوه قضائیه به سمنان اشاره کرد و گفت: نگاه رؤسای قوه به بخش خصوصی متناسب با جایگاه واقعی آن در اقتصاد بسیار مهم است. به همین دلیل باید برای تقویت توانمندی فعالان اقتصادی به طور جدی تلاش کنیم. در این سفر آنها در مورد چالش های بخش خصوصی در فضای کسب و کار صحبت کردند. از جمله موارد می توان به استفاده از توانمندی اتاق در تشکیل دادگاه های تجاری، ضرورت کاهش دولت برای گسترش بخش خصوصی و لزوم اجرای دقیق و کامل قوانین از جمله قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار اشاره کرد. بنا به درخواست اعضای اتاق سمنان.

این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: رئیس قوه قضاییه همچنین بر لزوم همکاری فعالان اقتصادی و اعضای سه اتاق بازرگانی، تعاون و اتحادیه، پیگیری مطالبات بخش خصوصی، افزایش سطح فعالیت اتاق ها تاکید کرد. و ایده پردازی توسط فعالان اقتصادی

امیر کیشانی – رئیس اتاق اصفهان – وی در پاسخ به درخواست رئیس قوه قضائیه مبنی بر شفاف سازی پیشنهادات بخش خصوصی و در میان گذاشتن آن با دستگاه های سیاست گذار، تصریح کرد: بخش خصوصی نظرات خود را در خصوص تعطیلات آخر هفته، بحران انرژی، لزوم پذیرش اقدام مالی اعلام کرد. کارگروه و مسائل دیگر؛ اما او متوجه آن نشد.

یونس جلا – رئیس اتاق تبریز – وی همچنین در دیدار با رئیس جمهور به موضوع بحران انرژی اشاره کرد و گفت: پیشنهادی با هدف کاهش آسیب های ناشی از کمبود برق و گاز به نهادهای اقتصادی ارائه شد. تولید انرژی های تجدیدپذیر یکی از این راه حل ها بود. شرایط سرمایه گذاری در تولید انرژی های تجدیدپذیر بررسی شده، قابل قبول بوده و می تواند مورد توجه فعالان اقتصادی باشد.

ناصر بیکی – رئیس اتاق اراک – وی بر نیاز به کسب اطلاعات جامع تر و قوی تر در مورد توانمندی های بخش خصوصی به منظور اطلاع رسانی بهتر به بخش خصوصی از تمامی نهادها و ارگان های دولتی تاکید کرد.

شهرام زری – رئیس اتاق شهرکرد – وی به کمبود انرژی و بی توجهی به ماده 25 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و جبران خسارات ناشی از قطعی برق و گاز در ایام پیک مصرف اشاره کرد و گفت: لازم است قوه قضائیه به موارد زیر رسیدگی کند. به شرح زیر است: عدم اجرای مواد مختلف قانونی رعایت حقوق فعالان اقتصادی، قوه قضائیه باید آن را پیگیری کند و این یک مطالبه جدی برای بخش خصوصی است.

عباس کاظمی – رئیس اتاق بجنورد – وی در ادامه این جلسه خواستار تجدید نظر در تعداد نمایندگان اتاق ایران در هیئت نمایندگان اتاق ایران شد و ضمن انتقاد از عدم وحدت کار در دریافت مالیات 4 به ازای هر 1000 بین استانداری های مختلف گفت و خواستار شد. که این مشکل توسط اتاق ایران پیگیری شود.

و در بخشی دیگر از این جلسه برهم رضایی – رئیس اتاق کرج – وی با ارائه گزارشی از برپایی نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی هند و حضور ایران در این نمایشگاه به همت اتاق کرج، از برپایی این نمایشگاه از 9 شهریور تا 1 مهرماه در دهلی نو پایتخت هند خبر داد. . .

وی با بیان اینکه اتاق کرج حضور در این نمایشگاه را به دلیل توانمندی استانداری البرز در حوزه صنایع غذایی ضروری می بیند، گفت: در قالب این نمایشگاه 30 قرارداد منعقد شد که نشان از عملکرد خوب کرج دارد غرفه اتاق اتاق در نمایشگاه صنایع غذایی هند.

محمدصادق حمیدیان – رئیس اتاق شیراز – آنچه لازم است: اطلاع از وضعیت صدور کارت بازرگانی، مقایسه عملکرد اتاق با سازمان توسعه تجارت و موضع گیری در مورد نظام کسب و کار کشور که نسبت به دولت قبل تغییری نکرده و همچنان دغدغه صدور بخشنامه های مختلف را دارد. و موانع جدید در دستور کار قرار گیرد.

کیوان کشفی – عضو هیئت مدیره اتاق ایران – وی همچنین بیان کرد: اهمیتی که برای اتاق ها در کشور قائل هستند امیدوارکننده است. امروزه شرایط اتاق نسبت به گذشته بهتر شده است، اگرچه در مکان ایده آلی نیستیم.

وی با اشاره به دغدغه های دولت در حوزه تجارت و مسائل ارزی خاطرنشان کرد: شرایط حاکم بر کشور امروز نسبت به گذشته بسیار متفاوت است و باید در بیان راهکارها این شرایط را به خوبی درک کنیم. از سوی دیگر چالش های مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت را شناسایی کرده و برای رفع آن تلاش می کنیم.

در نهایت پیام باقری – نایب رئیس اتاق ایران – وی از فاصله بین آنچه در اقتصاد نقطه ایده آل محسوب می شود و آنچه در میدان می گذرد گفت و تاکید کرد: صادرات و واردات باید در یک زنجیره باشند و نگاه جداگانه به آنها صحیح نیست. بر این اساس برای داشتن یک کسب و کار سطح بالا باید سیستم تولید و توزیع، قوانین و مواردی از این قبیل را بهبود بخشیم تا کسب و کار بهتری داشته باشیم.

وی افزود: همچنین تقویت سطح روابط اتاق و قوای سه گانه بسیار مهم است. برای این منظور باید طبق برنامه پیش رفت. بنابراین حضور رئیس قوه قضائیه در اتاق سمنان فرصت مهمی است. علاوه بر این، برگزاری نمایشگاه ها و شرکت در رویدادهایی که می تواند منجر به نتیجه شود ضروری است.

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403073022866/%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D9%85%D8%A4%D8%AB%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF