تورم در هند سفره دانشجویان را شلوغ کرده است؟

تورم در هند سفره دانشجویان را شلوغ کرده است؟

افزایش تورم مواد غذایی در هند برای نزدیک به دو سال منجر به کاهش وعده های غذایی مدارس توسط دولت به دلیل افزایش قیمت سبزیجات، میوه ها و حبوبات شده است.

این برنامه سه دهه ای که هدف آن فرستادن کودکان فقیر به مدرسه و تأمین تغذیه اولیه آنها است، با هدف کاهش تأثیر تورم مواد غذایی بر نیازمندان کشور و نابرابری رو به رشد در اقتصاد بزرگ جهان که سریع ترین رشد را دارد، انجام می شود.

مصاحبه رویترز با 21 معلم در چهار ایالت، 12 خانواده و محققین نشان داد که مدارس مجبور به کاهش اقلام اولیه غذایی شدند زیرا بودجه وعده های غذایی تحت این طرح طی دو سال گذشته با وجود افزایش قیمت مواد غذایی افزایش نیافته است. داده های طرح نشان می دهد که این برنامه حدود 120 میلیون کودک را در یک میلیون مدرسه دولتی تا کلاس هشتم تحت پوشش قرار می دهد و معلمان و مدیران مدارس کیفیت غذای ارائه شده را مدیریت می کنند.

کارشناسان می گویند در حالی که دولت غلات رایگان برای این وعده ها ارائه می کند، کاهش سایر مواد مغذی مانند سبزیجات، حبوبات، شیر و تخم مرغ را به دلیل کمبود بودجه جبران نمی کند.

برخی از دانش آموزان این مدارس اغلب اولین وعده غذایی خود را در مدرسه می خورند، اما افزایش قیمت مواد غذایی طعم غذا را تغییر داده است، زیرا افزایش هزینه های روغن پخت و پز، سبزیجات و سیب زمینی تامین یک وعده غذایی مقوی برای دانش آموزان را دشوار می کند.

این نظرسنجی نشان داد که تورم مواد غذایی در هند بین ژوئن 2020 تا ژوئن 2024 به طور متوسط ​​6.3 درصد بوده است، در حالی که در چهار سال گذشته 2.9 درصد بوده است. در ماه های جولای و آگوست اندکی کاهش یافت، اما انتظار می رود دوباره افزایش یابد.

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403072216663/%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF