اخبار

توصیه‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی به مناسبت تاسوعا و عاشورا

توصیه‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی به مناسبت تاسوعا و عاشورا

به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان‌ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی در روز تاسوعا و عاشورای حسینی هستند.

به گزارش ایسنا، سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری  را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری‌ها تضمین خواهند کرد.
 
سازمان دامپزشکی از مردم خواست به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:
 
 ۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیداً خودداری کنند.
 
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
 
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنندد.
 
۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
 
۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
 
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
 
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی نکنند.

انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/1403041812561/%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%88%D8%B9%D8%A7-%D9%88-%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7