یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به تولید نیمه صنعتی دیسک باتری مقاوم در برابر شعله شده است و بومی سازی این محصول با مواد داخلی باعث کاهش 20 تا 30 درصدی قیمت تمام شده این محصول می شود.
به گزارش اسناسعید ذکایی مدیرعامل این شرکت دانش در خصوص حوزه کاری این شرکت گفت: این شرکت با تکیه بر پیشینه غنی پژوهشی دانشگاهی و تعاملات صنعتی وارد کمپین تولید مخلوط پلیمری در کشور شد و فعالیت تولیدی خود را آغاز کرد. در پایان سال 1387 با ایجاد خط تولید. با استفاده از تیم های مهندسی، تجاری و عملیاتی توانمند، شرکت ما هر ساله به تناژ تولید بالاتر، تطبیق پذیری محصول بیشتر و همچنین فناوری های جدیدتر تولید و اختلاط دست می یابد. در حال حاضر این شرکت ظرفیت تولید سالانه 25 هزار تن مخلوط را دارد.
ذکایی با اشاره به اینکه دیسک باتری مقاوم در برابر شعله یکی از محصولات دانش ماست، در معرفی این محصول گفت: در باتری های سرب اسیدی فرآیند شارژ و دشارژ منجر به تولید گاز هیدروژن در باتری می شود. افزایش فشار داخل باتری باعث انفجار می شود و حتی الکتریسیته تولید شده در باتری باعث آتش گرفتن آن می شود. در نتیجه هوای داخل باتری نیاز به تهویه دارد.
وی ادامه داد: در صورت تماس آزادانه بین هوای داخل باتری و هوای آزاد، امکان ورود شعله به باتری، ورود گرد و غبار و خروج اسید وجود دارد. در نتیجه سیستم تهویه باید اجازه ورود و خروج هوا را بدهد و از ورود و خروج گرد و غبار و مایعات جلوگیری کند.
به گفته این فعال فناوری، دیسک باتری مقاوم در برابر شعله به دلیل مواد و تخلخل از عبور مایعات جلوگیری می کند و باعث خروج گاز حاصل از باتری می شود. همچنین به دلیل مقاومت شیمیایی بالای مواد مورد استفاده، ماندگاری طولانی در برابر اسید باتری دارد و عملکرد خوبی را ارائه می دهد.
ذکایی تاکید کرد: قطعات ساخته شده باید دارای خواص مکانیکی، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، نفوذپذیری هوا، ماندگاری طولانی مدت و مقاومت کافی در برابر ضربه طبق استاندارد باشد.
وی با اشاره به اینکه سعی کردیم این کار را با استفاده از مواد داخلی انجام دهیم، اما در عمل با محدودیت هایی مواجه شدیم، تصریح کرد: از آنجایی که مواد داخلی به درستی آسیاب نمی شوند، کیفیت محصول نهایی در حد نمونه های مشابه خارجی نخواهد بود از طرفی تولید قرص ضد شعله برای باتری با مواد وارداتی نبود از نظر اقتصادی البته قرص ضد شعله برای باتری با کیفیت مشابه نمونه های خارجی تولید کرده ایم اما هدف ما استفاده از مواد داخلی است و وارد صنعت خواهیم شد. مرحله زمانی که. ما می توانیم عیوب مواد خانگی را برطرف کنیم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: بومی سازی این محصول با مواد داخلی بین 20 تا 30 درصد قیمت تمام شده این محصول را کاهش می دهد و اگر بتوانیم با تمرکز و بهسازی مواد بومی جلو برویم، انتظار می رود اتفاقی بیفتد. بین 7 تا 10 درصد به دست خواهد آمد، اجازه دهید ما 1 میلیون قرص ضد شعله تولید کنیم.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403081309367/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%B5-%D8%B4%D8%B9%D9%84%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7