دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال و ارتباطات ضمن تاکید بر لزوم همکاری بخش دولتی و خصوصی برای بومی سازی محصولات شرکت های دانش بنیان، این مشارکت را مبنای اساسی توسعه فناوری در کشور دانست.
به گزارش ایسنا. مهندس محمد کرباسی در بازدید از یکی از شرکت های دانش بنیان بر اهمیت حمایت همه جانبه از شرکت های دانش بنیان و ضرورت بومی سازی محصولات، به چالش های پیش روی این شرکت ها از جمله عدم حمایت کافی اشاره کرد. در زمینه “بازاریابی تجاری” و “تحقیق و توسعه”.
در این بازدید که با هدف آشنایی با دستاوردهای این شرکت دانش بنیان و بررسی چالش های پیش رو انجام شد، علی قدری مدیرعامل این شرکت دانش به معرفی و متمایز شدن محصولات این شرکت پرداخت. وی از دیگر سازندگان سرور گفت: تمرکز بر طراحی برخی بردها، قطعات الکترونیکی سفارشی، قطعات مکانیکی و بدنه سفارشی از ویژگی های متمایز ما در بین شرکت های تولیدی است.
وی تصریح کرد: با تولید سرورهای مجهز به مادربردهای نسل چهارم توانستیم گام بزرگی در جهت ارتقای استانداردهای صنعت سرور برداریم. همچنین با استفاده از آخرین تکنولوژی های روز دنیا در تولید مادربردهای استاندارد و بین المللی می توانیم سرورهایی با سرعت و کارایی بالا تولید کنیم.
قادری با اشاره به چالش پیش روی شرکت های دانش بنیان، بر لزوم حمایت بیشتر از بازاریابی، تحقیق و توسعه محصول تاکید کرد و افزود: اگر تقویت اقتصاد دانش بنیان اولویت دولت است، باید مشکلات این شرکت ها بررسی شود. نزدیک تر.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: چالش دیگری که شرکت ما با آن مواجه است و به صورت جدی با آن مواجه هستیم عدم حمایت کافی از تولیدات داخلی و گرایش به استفاده از محصولات خارجی به ویژه در نهادهای دولتی است. واردات بی رویه برخی از محصولات تولیدکنندگان داخلی را به شدت تحت تاثیر قرار داده و مانع رشد و توسعه آنها شده است.
محمد کرباسی دبیر ستاد توسعه فناوری های ارتباطات و ارتباطات پس از استماع سخنان مدیرعامل و اعضای این شرکت دانش گفت: با حمایت معاونت علمی، فناوری و ریاست جمهوری سعی در رشد و توسعه داشته ایم. اقتصاد دانش بنیان و مطابق با مأموریت ستاد.» کمک به اقتصاد دانش بنیان
وی ادامه داد: با برگزاری جلسات متعدد با اپراتورها سعی کردیم از مالیات اپراتور برای توسعه تحقیق و توسعه محصولات شرکت های دانش بنیان استفاده کنیم.
الکرباسی با اعتقاد به پویایی اقتصاد در سیستم ریسک، تصریح کرد: یکی از راهکارهای موثر برای رشد شرکت های دانش بنیان بهره مندی از سرمایه سرمایه گذاری است. این سرمایه گذاری ها در کنار مشاوره مدیریت به رشد سریعتر شرکت های دانش بنیان کمک می کند. این شرکت ها معمولا دارای طرح های نوآورانه با پتانسیل رشد بالا و تیم های مدیریتی موثر هستند.
معاون علمی رئیس جمهور گفت: با برگزاری جلسات متعدد برای حل مشکلات اکثر شرکت های دانش بنیان تمام تلاش خود را انجام داده ایم. شرکت های دانش آموز می توانند درخواست های خود را به ستاد ارائه کنند تا با همکاری دستگاه های اجرایی مربوطه به مشکلات آنها رسیدگی شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری های ارتباطات و ارتباطات پس از بازدید از محصولات این شرکت دانش بنیان گفت: نتایج و دستاوردهای شرکت ها و ثمره کارآفرینی و نوآوری برای ما ارزش زیادی دارد. هدف ما حمایت از شرکت های دانش بنیان و ایجاد بستر مناسب برای تحقیقات اصیل، بنیادی و بومی است تا بتوانیم از شعار دوری کنیم.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403071410981/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D9%87%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D9%84-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA