تولید مکمل های غذایی برای کاهش عفونت کیست زرده در جوجه شترمرغ

تولید مکمل های غذایی برای کاهش عفونت کیست زرده در جوجه شترمرغ

محقق پژوهشکده علوم دامی کشور از تولید و آزمایش میدانی مکمل کاهش دهنده عفونت کیست زرده در جوجه شترمرغ خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسنی حاجتی – عضو هیئت علمی پژوهشکده جانورشناسی ایران – با اشاره به اینکه طبق آمار سازمان دامپزشکی کشور در سال 1401 بیش از 150 مزرعه پرورش شترمرغ در کشور فعال بوده است، گفت: یک مزرعه کشاورزی. مکملی که عفونت را کاهش می دهد با استفاده از سیانوباکتری اسپیرولینا کیست در زرده جوجه شترمرغ تولید و آزمایش شده است که سرشار از مواد مغذی است که سیستم ایمنی مرغ را تقویت می کند.

وی استفاده از این مکمل را به پرورش دهندگان مرغ شترمرغ توصیه کرد و افزود: مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده که با مواد طبیعی و تکنولوژی جدید بسته بندی تولید می شود می تواند در کاهش تلفات ناشی از عفونت کیسه زرده تاثیر مثبت داشته باشد و به عنوان یک در نتیجه، شاخص تولید و سود دهی مزرعه.

عضو هیأت علمی پژوهشکده ملی علوم دامی کشور ادامه داد: عوامل متعددی از جمله بیماری ها، تغذیه نامناسب، شرایط نامناسب نگهداری، استرس، محیط آلوده، نقایص مادرزادی، مراقبت ناکافی و عدم نظارت منجر به افزایش مرگ و میر می شود. . از جوجه شترمرغ. بنابراین تقویت سیستم ایمنی این جوجه ها راه موثری برای کاهش میزان تلفات است.

حاجتی با بیان اینکه التهاب کیسه زرده در جوجه شترمرغ با ورود باکتری یا عوامل عفونی به کیسه زرده در مراحل اولیه زندگی ایجاد می شود، گفت: زخم یا جراحت، شرایط ناسالم سلامت، استرس و ضعف سیستم ایمنی بدن مهمترین هستند. علل این وضعیت. تشخیص عفونت کیسه زرده معمولا بر اساس علائم بالینی و آزمایشات میکروبیولوژیکی است و ممکن است نیاز به آزمایش خون و نمونه برداری از شکم داشته باشد.

بر اساس اطلاعیه پژوهشکده علوم دامی کشورش، وی تصریح کرد: عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ یک مشکل جدی است که می تواند اثرات منفی بر رشد و سلامت جوجه داشته باشد. تشخیص زودهنگام، تشخیص صحیح و روش های درمانی مناسب برای کاهش تلفات و بهبود وضعیت جوجه ها ضروری است. استفاده از مکمل های غذایی که عفونت کیسه زرده را کاهش می دهند نیز می تواند در کاهش این عفونت بسیار موثر باشد.

یکی از اعضای بدنه علمی پژوهشکده جانورشناسی کشور با تایید روند رو به رشد این صنعت، محققان را به توجه ویژه به وضعیت مکان این پرندگان، سلامت، تغذیه و بیماری های آنها واداشته است. در این راستا توصیه می شود سیستمی برای ثبت عملکرد رشد، تولید تخم، باروری، جوجه ریزی، وضعیت سلامت و بقای جوجه های شترمرغ در مزارع پرورش شترمرغ و استفاده از آن در برنامه های توسعه صنعت آتی راه اندازی شود.

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403081511006/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DA%A9%D9%85%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B9%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%87%D8%A7