تولید و برداشت 29 هزار تن انگور در استانداری اردبیل + فیلم

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استانداری اردبیل امروز شنبه در گفت و گو با خبرنگار مجله خبری کشاورزی اعلام کرد: استانداری اردبیل دارای 41 هزار هکتار باغ است که بیش از 370 هزار تن محصول از آن برداشت و روانه بازار می شود.

رحیم یوسفی سطح باغات و باغات استان اردبیل را حدود 2420 هکتار اعلام کرد و با اشاره به اینکه 95 درصد از این باغات در شهرستان مشگین شهر قرار دارد، گفت: 70 هکتار از این میزان باغات دیم و دیم است بقیه کشت می شوند. آبیاری انجام شد

وی از برداشت سالانه 29 هزار تن انگور در استانداری اردبیل خبر داد و اظهار داشت: مشگین شهر در مجموع 15 هزار هکتار باغ دارد و 320 هزار تن انگور در این باغات تولید و روانه بازار مصرف داخل و خارج می شود. استانداری . او هست

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استانداری اردبیل با اشاره به کشت حدود 2100 هکتار انگور در شهرستان مشگین شهر، افزود: میانگین عملکرد در باغات سنتی 13 تن در هکتار و در فراز و روسیمی است. باغات بیش از 40 تن است. در هر هکتار

وی با اشاره به روسی سازی حدود 500 هکتار از تاکستان های شهرستان مشگین شهر گفت: انگور تولیدی در این شهرستان به حدی مرغوب است که انگور سایر مناطق با نام انگور مشگین شهر در بازارهای محلی به فروش می رسد.

یوسفی دلیل شیرینی و مرغوبیت بالای انگور مشکین شهر را قرار گرفتن باغات در ارتفاع بیش از 1500 متری از سطح دریا، شب های سرد منطقه در اواخر دوران رسیدگی و … عنوان کرد. رنگ طلایی انگور محصول، خاک مناسب و تنوع کشمش بی دانه برای این محصول گفت: انگور مشگین مدینه بازارپسند و شهرت خاص و عام دارد.

وی افزود: تاکنون 500 هکتار از انگورهای انگور در استانداری اردبیل کاشت و نوسازی شده که عملکرد را سه برابر کرده است.

29 هزار تن انگور در استانداری اردبیل تولید و برداشت شد

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، فصل برداشت انگور از تاکستان های استان اردبیل که از حدود یک ماه و نیم پیش آغاز شده بود، این روزها به پایان رسید.

نوع غالب انگور کشت شده در شهرستان مشگین شهر کشمش بی دانه است و ارقام دیگری از جمله شاهانی، صاحبی، خلیلی، یاکوتی، نور، الدریق، گلنواریخی، رسمی و سلطانی نیز در تاکستان های این شهرستان برداشت می شود.

رقم غالب انگور کشت شده در شهرستان مشگین شهر کشمش سفید بی دانه یا انگور سلطانی است که از شهرت ملی برخوردار بوده و علاوه بر رفع نیاز استان اردبیل به سایر مناطق کشور ارسال می شود.

خاک سیلیسی منطقه، موقعیت جغرافیایی خاص و اختلاف دمای شدید روز و شب از عوامل اصلی کیفیت انگور مشگین شهر است که محصول انگور این شهرستان به دلیل داشتن قند در آن اغلب به صورت تازه مصرف می شود. بیش از 27 درصد و شکنندگی محصول، مشتریان زیادی آن را در سایر مناطق کشور نیز در دسترس دارند.

https://www.irna.ir/news/85625529/%DB%B2%DB%B9-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85