تولید 18 هزار تن گوشت قرمز در قزوین

تولید 18 هزار تن گوشت قرمز در قزوین

سید محمد میربابایی وی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار مجله خبری کشاورزی اظهار داشت: سال گذشته 17 هزار و 700 تن گوشت قرمز در استان تولید شد و امسال نیز رشد 2 درصدی را شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه در 3 میلیون و 400 هزار واحد دامی در استانداری قزوین گوشت قرمز تولید شد، گفت: پیش بینی می شود تا پایان امسال 38 هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی این استانداری تولید شود.

به گفته میربابایی، عرضه مستمر نهاده های دامی و اتخاذ سیاست های حمایتی از جمله تامین سرمایه در گردش ارزان می تواند موجب پایداری تولید و دستیابی به خودکفایی در این صنعت شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین با اشاره به اینکه قزوین به عنوان تولید کننده اصلی فرآورده های دامی در استان به شمار می رود، خاطرنشان کرد:

https://www.irna.ir/news/85625007/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%DB%B1%DB%B8-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86