دادستان عمومی و انقلاب تهران تسریع در روند ترخیص خودروهای وارداتی را تایید کرد

دادستان عمومی و انقلاب تهران تسریع در روند ترخیص خودروهای وارداتی را تایید کرد

دادستان عمومی و انقلاب تهران در بازدید از پارکینگ محل نگهداری خودروهای وارداتی در گمرک غرب تهران گفت: امروز شاهد واردات حجم زیادی از خودروهای سواری و کامیون به منظور تامین نیاز داخلی و تنظیم بازار این محصولات هستیم. به عنوان یک اقدام پیشگیرانه.» در نتیجه مسئولان باید برای اجرای فرآیند ترخیص تلاش کنند و دو بار انجام شود تا شاهد رسوب خودروهای وارداتی نباشیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از قوه قضائیه، علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، روز شنبه با توجه به واردات چند هزار دستگاه خودرو به کشور در ماه های اخیر و در راستای بررسی آخرین وضعیت ترخیص خودروهای وارداتی گفت: ، 14 مهر: وی به همراه جمعی از مسئولان و مدیران قضایی وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان، سازمان توسعه تجارت و گمرک جمهوری اسلامی ایران و شرکت سایپا از پارکینگ محل نگهداری خودروهای وارداتی گمرک غرب تهران و ضمن استماع توضیحات مسئولان، دستورات لازم را برای تسریع در روند تعیین تخصیص صادر شده خودروهای موجود صادر کرد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران در جمع مسئولان و مدیران حاضر در این بازدید ضمن تسلیت شهادت سید حسن نصرالله رهبر جبهه مقاومت و سپهبد نیل فروشان گفت: یاد و خاطره همه شهدای مدافع حرم را گرامی می داریم. انقلاب محور مقاومت امیدواریم به زودی شاهد نابودی رژیم بدنام و کودک کش صهیونیستی باشیم.

وی همچنین حفظ حقوق عامه و اجرای دستورات رئیس کل دادگستری در جهت کمک حداکثری به دولت و تعیین تکلیف کالاهای موجود و جلوگیری از تودیع آنها را هدف خود و سایر قضات اعلام کرد. بازدید دادستانی تهران از انبارهای گمرک.

صالحی در بازدید از گمرک غرب با تاکید بر تلاش های دادستانی تهران برای تحقق شعار سال، گفت: با توجه به توضیحات مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی حاضر در جلسه، قرار شد مشکلات حوزه صادرات و واردات را به صورت عینی به دادسرای تهران ارائه و از طریق مراجع ذیصلاح رفع مشکلات کنند.

در این بازدید، دادستان عمومی و انقلاب تهران ضمن بررسی وضعیت تسلیم خودروهای موجود از جمله تاریخ ورود خودروها به گمرک و دلایل عدم ترخیص و سپرده گذاری آنها، همزمان حضور میدانی داشت. در محوطه پارکینگ گمرک و پس از تشکیل جلسه با مدیران حاضر، توضیحات فنی لازم ارائه شد و دستورات لازم برای جلوگیری از رسوب خودروها را اخذ و صادر کردند.

صالحی گفت: ترخیص خودروها نباید چند ماه به تعویق بیفتد در حالی که این خودروها به ویژه کامیون ها نیازمند کلی هستند.

دادستان عمومی و انقلاب تهران تصریح کرد: امروز شاهد واردات حجم بالایی از خودروهای سواری و کامیون به منظور رفع نیازهای داخلی و تنظیم بازار این محصولات هستیم که در نتیجه باید تلاش مسئولان امر مضاعف شود مراحل ترخیص را انجام دهید تا خودروهای وارداتی سپرده نشوند.

وی افزود: با توجه به اینکه واردات خودرو و تراکتور از طریق تخصیص ارز از منابع داخلی و سرمایه های مردمی و البته نوسازی ناوگان حمل و نقل زمینی و جلوگیری از خطرات فراوان ناشی از خوردگی خودروها در کشور انجام می شود. این حوزه از اولویت های ویژه دادستانی کل کشور محسوب می شود که انتظار می رود مسئولان به این حوزه توجه جدی داشته باشند و مشکلات واردکنندگان از جمله مشکل ثبت درخواست، تخصیص ارز و صدور مجوزهای لازم را برطرف کنند.

صالحی گفت: با توجه به وقفه در ارائه خودرو در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی، مقرر شد اقدامات فوری برای رفع مشکلات اجرایی انجام شود و در مورد خودرو نیز عرضه باید در سامانه انجام شود. به طور منظم و حداکثر در مدت 15 روز، پذیرش و عرضه خودرو منوط به تکمیل سبد خودرو و تعداد مشخص شده نیست، به طوری که کاهش عرضه باعث افزایش بی رویه قیمت خودرو و نارضایتی عمومی خواهد شد ارائه نشود.

وی با بیان اینکه با توجه به واردات 2200 دستگاه خودروی وارداتی و طولانی بودن مدت ترخیص آنها و پس از تشکیل جلسات متعدد در این دادسرا و پیگیری ها، ارزش گذاری این خودروها که پارک شده بودند به پایان رسید و دستور صادر شد. طی سه روز آینده به مقامات ذیصلاح اطلاع رسانی خواهد شد. تحویل 2200 دستگاه خودرو نیز مصوب شده و 1550 دستگاه خودروی دیگر نیز طی هفته آینده در سامانه یکپارچه برای متقاضیان در انتظار فرآیند عرضه اداری هستند.

دادستان عمومی و انقلاب تهران در پایان به واردکنندگان خودرو که در ثبت اظهارنامه خودرو خود تاخیر دارند، گفت: واردکنندگان خودرو باید خودروهای وارداتی را در اسرع وقت اظهار کنند تا مراحل ترخیص به سرعت انجام شود و کالا مشمول جریمه نشود. مقررات متروکه

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403071511552/%D8%AA%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1-%D8%AA%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%B1%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA%DB%8C