دولت ایران گندم تولید داخلی را زیر قیمت گندم وارداتی می‌خرد

نشاسته کربوهیدرات غالب در آن است که بیش از 90٪ از کل کربوهیدرات موجود در دانه این گیاه را تشکیل می دهد. همچنین این گیاه با داشتن حدود 13٪ پروتئین، منبع اصلی پروتئین گیاهی در غذای انسان محسوب می شود. پروتئین ها 7 تا 22 درصد از وزن خشک این گیاه را تشکیل می دهند. اگرچه پروتئین های گندم حاوی مقادیر کافی از برخی اسیدهای آمینه ضروری هستند، اما مقدار کمی اسید آمینه ضروری لیزین در آن وجود دارد. از این رو پروتئین های این گیاه از کیفیت پایین برای تغذیه انسان برخوردارند.

شرایط آبی (که کشاورز خود گیاه را آبیاری می‌کند) ، معمولا گندم زیاد تحت تأثیر بافت خاک خود قرار نمی‌گیرد. گندم گیاهی است یک‌ساله، تک لپه و از خانواده گندمیان gramineae و از جنس تریتیکم triticum که دارای گونه‌های بسیار زیاد وحشی و اهلی است. نمونه‌های وحشی آن غالبا به صورت علف هرز خود‌نمایی کرده و مزاحم کشت و کار می‌گردند.

درمان اثربخش خانگی برای پوکی استخوان با گیاهان دارویی

این ها سوالاتی است که در این قسمت قصد داریم به آن ها بپردازیم. آن ها متمرکز است، بسیاری از الیاف در فرایند تصفیه حذف شده و در نتیجه در آرد سفید فیبر زیادی وجود ندارد. با این حال برخی غذاها که با آرد این دانه درست می شوند چون درصد کمتری آرد دارند، ممکن است مشکلات کمتری هم ایجاد کنند. نشاسته در کل انرژی زیادی برای هضم می طلبد که این می تواند برای برخی افراد بیمار به خصوص افراد دیابتی مشکلاتی در پی داشته باشد.

اهمیت غذایی و اقتصادی گندم

هر ساله تعداد زیادی از کشاورزان اقدام به کاشت و برداشت گندم از مساحت‌های زیادی از زمین‌های کشاورزی می‌کنند. بیشترین مقدار تولید محصولات غذایی در جهان، متعلق به گندم است. گندم در اکثر غذاهای مردم بکار می‌رود و نقش مهمی در سلامت افراد دارد. گندم حاوی مقادیر زیادی پروتئین است که متخصصان تغذیه آن را به عنوان گلوتن می‌شناسند. گلوتن مهمترین عامل تخمیر یا چسبندگی خمیر ناشی از آرد گندم است. گندم برای اولین بار از کناره رودخانه دجله و فرات در عراق نشأت گرفت و سپس در تمامی جهان گسترش یافت.

آشنايي با خواص و مضرات سماق

agriculture-na به عنوان یک ماد غذایی اصلی در تهیه بسیاری از غذاها از جمله انواع نان ها،کیک ها و شیرینی ها، سایر غذاها مانند حیلم، ماکارونی، پیتزا، آش و سوپ نقش دارد. در ابتدا مردم بر این باور بودند که چربی عامل افزایش وزن و چاقی است. اما با مشاهده افرادی که در حین رعایت مصرف چربی نیز دچار افزایش وزن می‌شدند، کربوهیدرات را عامل چاقی دانستند اما هیچ‌یک از این باورها نمی‌تواند به‌صورت دقیق و صد‌درصدی به کاهش وزن و سلامتی افراد کمک کند.