اخبار
عرضه محصول سالم زعفران با رعایت استاندارد در فراوری و بستهبندی

تهران- مجله خبری کشاورزی- استاندارد ملی با عنوان «زعفران- کارگاه های فراوری و بسته بندی- آئین کار» با هدف ارائه اصول و الزامات بهداشتی و فنی مربوط به تجهیزات و تاسیسات واحدهای فراوری و بسته بندی زعفران تجدیدنظر شد.
https://www.irna.ir/news/85364107/%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C
