راه اندازی زنجیره گردشگری نان در کرمان

راه اندازی زنجیره گردشگری نان در کرمان

امیر حسن زاده وی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (مجله خبری کشاورزی) به تشریح اثرات مثبت برگزاری دومین جشنواره ملی نان در کرمان پرداخت و افزود: نان از ظرفیت اقتصادی بسیار بالایی برخوردار است و حتی به دلیل اینکه غذای غالب مردم، دولت به سلامت نان و سایر قسمت ها برای ما مهم است.

وی همچنین بر اهمیت بخش گردشگری و برکت نان تاکید کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: این استان دارای 800 کسب و کار ثبت ملی و 10 کسب و کار ثبت شده بین المللی است که شامل 60 نمونه نان و روش های پخت آن است که همه این قابلیت ها را می توان مشاهده کرد در دسترس بوده و زنجیره نان گردشگری استان را تکمیل می کنند.

وی بیان کرد: اقتصاد این منطقه از چرخه کشت گندم و کشاورزان گرفته تا سفره های مردم، کشاورزان، آبدارها، تراکتورها، دروگرها و آسیاب ها گرفته تا صاحبان کارخانه و نانوایی فرصت های شغلی زیادی را به خود جذب کرده است که می تواند بر اهمیت این منطقه منطقه

جشنواره نان تعداد زیادی از گردشگران را به خود جذب کرد

حسن زاده با اشاره به برگزاری جشنواره ملی نان در کرمان برای دومین سال در پایان مهرماه امسال گفت: هدف ما این است که مردم با نان سنتی کرمان بیشتر از 60 نوع نان آشنا شوند استان و پس از آن می خواهیم این ویژگی را به استان معرفی کنیم. همانطور که در اختتامیه جشنواره دیدیم، این نمایشگاه تعداد زیادی از گردشگران را به استان جذب کرد.

وی افزود: امسال در قالب جشنواره ملی نان از نانوایی های برتر قدردانی کردیم زیرا بخشی از اقتصاد نان به آرد و نانوا گره خورده است و با تمرکز بر این بخش می توانیم نان خوبی را به سفره مردم عرضه کنیم. .

معاون استاندار کرمان در ادامه صحبت های خود به آسیب های همکاری خانواده در جامعه اشاره کرد و گفت: همانطور که در جشنواره ملی نان در کرمان شاهد بودیم افراد مختلف از یک خانواده می توانند در پخت نان همکاری کنند و این خلاء را در جامعه پر کنند.

دومین جشنواره ملی نان کامل بیست و چهارم ماه جاری با حضور تولیدکنندگان و هنرمندان ۲۷ استان ایران در پارک مادر کرمان برگزار شد و تا بیست و هفتم ماه جاری ادامه داشت.

https://www.irna.ir/news/85635772/%D8%B2%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF