اخبار

رتبه سوم گیلان در تولید مرغ/ جلوی گرانفروشی را می گیریم

صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، یکی از فعالیت های مهم حوزه کشاورزی و دامپروری در استان گیلان را صنعت طیور دانست و اظهار کرد: با توجه به مزیت های گیلان، سرمایه گذاری های خوبی صورت گرفته و سال گذشته از رتبه پنجم تولید مرغ در کشور به رتبه سوم رسیدیم.

ایسنا/گیلان رئیس جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه سال گذشته از رتبه پنجم تولید مرغ در کشور به رتبه سوم رسیدیم، گفت: روزانه ۵۳۰ تا ۵۵۰ تن مرغ گرم در گیلان تولید می شود.

انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/1402041307622/%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%85-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%AC%D9%84%D9%88%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%85

وی رویکرد جهاد کشاورزی را حمایت از سرمایه گذاران در این صنعت دانست و افزود: مرغ پروتئینی استراتژیک بوده و سهم زیادی در سفره مردم ایران دارد لذا از این صنعت مهم و سرمایه گذاری های آن شامل پرورش مرغ تخم گذار، اجداد و مادر و کشتارگاه ها حمایت می کنیم.

وی نرخ مصوب هر کیلوگرم مرغ گرم را ۷۳ هزار تومان برای مصرف کننده دانست و خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده عدم رعایت نرخ مصوب، با شماره ۱۲۴ تماس بگیرند و قطعا به صورت هوشمند بررسی می شود.

محمدی، از تولید روزانه ۵۳۰ تا ۵۵۰ تن مرغ گرم در گیلان خبر داد و گفت: حدود ۲۹۰ تن در داخل استان توزیع می شود و مابقی را به سایر استان ها از جمله تهران و البرز ارسال می کنیم.

رئیس جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به مشاهده تخلفاتی در این حوزه به ویژه در ایام تعطیل، یادآور شد: با همکاری صمت و تعزیرات به شکایات مردم پاسخ می دهیم و در مقابل گرانفروشی می ایستیم تا خللی در آرامش بازار مرغ ایجاد نشود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به سهم ۷۵ درصدی فعالیت های زنجیره طیور، اضافه کرد: برنامه ریزی برای جوجه ریزی و کشتار و توزیع در بازار به صورت منسجم انجام می شود و جای نگرانی نیست.