روش های کشت گندم و آشنایی با انواع آن

گندم بطئی الهضم و سنگین و نفاخ است، خوردن آن به صورت دانه برای اشخاصی که مبتلا به انسداد عروق هستند مضر می باشد. گندم که با آب پخته شود، برای هاضمه مضر است و اشخاصی که اختلالاتی در دستگاه هاضمه دارند نباید بخورند. گندم پخته نفاخ و دیر هضم است، گندم نارس ایجاد قولنج و باد و نفخ شدید می کند. مقداری گندم را بو بدهید و تا گرم است در کیسه ای بریزید و بر وسط سر بگذارید و بعد از سرد شدن آن را بردارید و این کار را چند بار تکرار کنید، خارش سر و سردی بدن، که از ضعف باشد را درمان می کند و اگر بر سر کودکان قرار دهید آب ریزش چشم را متوقف می کند. امروزه بر حسب وجود امکانات، یک یا دو و یا هر سه مورد این عملیات، با ماشین انجام می‌شود. مثلاً وقتی کارگر با داس برداشت نمود (درو کرد)، عمل خرمن‌کوبی و بوجاری با خرمن‌کوب‌های تراکتوری و یا موتوری انجام می‌شود.

اگر شرایط آب و هوایی اجازه دهد می‌توان گندم را زودتر هم کاشت تا دوره رشد آن طولانی‌تر شده و میزان محصول دهی آن بیشتر شود. گندم بهاره برای آن که به مرحله گلدهی برسد، باید به مدت طولانی در معرض هوای سرد قرار گیرد. اگر گندم پاییزه را در بهار بکارند، چون دوره سرما را پشت سر نمی‌گذارد، نمی‌تواندگل آذین خوبی تشکیل دهد. در کنار شاخص‌های مستقیمی که روی عملکرد نهایی مؤثر بودند، شاخص‌های غیرمستقیمی نیز وجود دارد که از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. ممکن است در گندم و جو خسارت علف‌های هرز چشمگیر نباشد و با روش‌های ساده‌ای کنترل شود. از طرفی آفات و بیماری‌ها در گندم و جو خسارات جبران‌ناپذیری به همراه خواهند داشت که مدیریت صحیح آن اهمیت زیادی دارد.

راهکارهای کشاورزی با آب شور در ایران

در مناطق معتدله و سرد، لایه‌ای از خاک که بر روی گره انشعاب قرار دارد، آن را از خطر سرما محافظت می‌کند و در صورتی که برف وجود داشته باشد، این خطر تقریباً به طور کامل از بین می رود و گیاه تقریباً از خطر سرمازدگی مصون می‌ماند. یخ زدن و ذوب شده مکرر، سبب بالاآمدن خاک شده و منجر به گسیختگی و پاره شدن سیستم ریشه‌ای می گردد. استقامت ریشه در برابر گسیختگی و پاره شدن، بستگی به خواص گونه‌ای، چون قدرت تاثیر سیستم ریشه‌ای در استوار نگهداشتن گیاه و مقاومت قسمت‌های مختلف آن در برابر فشارهای مکانیکی دارد. بعد از اینکه گندم پاییزه از مرحله استراحت زمستانه خارج شد، نیاز آن به گرما افزایش می‌یابد.

چون این قبیل خاکها قادرند آب را بهتر و به مدت طولانی‌تر در خود نگهدارند. اما در شرایط آبی (که کشاورز خود گیاه را آبیاری می‌کند)، معمولاً agriculture-na زیاد تحت تأثیر بافت خاک خود قرار نمی‌گیرد. گندم هم مانند سایر گیاهان نمی‌تواند در خاک خشک جوانه بزند.

خوردن مغز گوسفند: مواد مغذی، فواید سلامتی و مضرات

به طور کلی ریشک جو موازی با سنبله هاست ولی در گندم ریشک نسبت به سنبله کمی زاویه دار بوده و موازی با سنبله نیست (شکل 8 ) . اگر به سنبله های گندم و جو نگاه کنید به سادگی متوجه دانه بندی متصل گندم و دانه بندی جدا از هم جو میشوید (شکل 7 ) . است که اسیدآمینه‌های اساسی برای رشد و تقویت بدن به شمار می‌روند و در جوامعی که رژیم غذایی کودکان عمدتاً بر پایه ذرت است، موجب کاهش فقر غذایی در بین سنین پایین می‌شود. از آنجایی که همه ما به طور مستقیم و غیرمستقیم مصرف‌کننده محصول ذرت و گندم و فرآورده‌های این دو محصول زراعی هستیم، تصمیم گرفتیم تا چند دانستنی جالب را در مورد آن‌ها با شما به اشتراک بگذاریم. آبیاری در این مرحله یکی از حساس ترین ها می باشد و میزان رطوبت در دسترس گیاه باید به مقداری کافی باشد. استفاده از سموم بدون توصیه ی متخصصین گیاهپزشکی کاملا اشتباه بوده وعلاوه بر این که ممکن است منجر به نتیجه ی مطلوبی نگردد، قطعا عواقب زیانباری برای سلامت کشاورزو افرادی که از محصول استفاده میکنند داشته باشد.

حشرات زیان‌آور تا 12 درصد به محصولات کشاورزی کشور خسارت وارد می‌کنند

بنابراین مقاله ی زیر را درباره ی آموزش کاشت و پرورش گندم دنبال کنید. این ماده ی خوراکی را می توان برای پخت گوشت، طعم دادن به پای میوه و غلات صبحانه یا سالم تر کردن ماست استفاده کرد. جوانه گندم نه تنها سبب خوشمزه تر شدن غذای می‌شود بلکه به عنوان یک مکمل نیز عمل می کند. با توجه به کاربرد های فراوانی که این اسانس دارد شرکت های مختلفی اقدام به تهیه و فروش این محصول نمودند.