ایسنا/ خراسان جنوبی رئیس اتاق بازرگانی بیرجند گفت: سالانه حدود 20 هزار تن زرشک خشک در کشور تولید می شود و اگر هر ایرانی سالانه 250 گرم زرشک مصرف کند کشاورزان ما در زمان برداشت دغدغه فروش و بازاریابی نخواهند داشت. .
علی رضا خمیزار امروز چهارشنبه (25 آبان) گفت: از زیبایی مزرعه زرشک در فصل برداشت می توان در جشنواره های عکاسی و عکاسی برای تهیه فیلم مستند و ارائه این محصول زیبا و باکیفیت به دنیا و کشور استفاده کرد. ، در سومین جشنواره ملی زرشک در استان.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند تاکید کرد: تمامی مراحل کشت، کاشت، برداشت، فرآوری، بسته بندی، برندسازی و بازاریابی محصول زرشک باید به عناصر ضروری تبدیل شود تا بتوان در بازار جهانی صادرات و رقابت کرد.
خمیزار با اشاره به اینکه وجود بار میکروبی یکی از موانع مهم صادرات زرشک در خراسان جنوبی است گفت: اتاق بازرگانی استان راه اندازی گمرک تخصصی زرشک در استان را با همکاری پیگیری کرد. استان آداب و رسوم
وی ادامه داد: گمرک تخصصی زرشک خراسان جنوبی به کنترل و نظارت بر حداقل سطح محصول صادراتی از نظر کیفی کمک می کند.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه کارگروه توسعه زرشک توسط دبیر اتاق بازرگانی تشکیل شد، به عبارتی متولی در بخش خصوصی به حوزه زرشک اضافه شد و ارزش پایه محصول زرشک را گمرک خراسان جنوبی تعیین می کند.
خمزار افزود: تسهیل در صدور مجوز دادگاه بهداشتی زرشک و جداسازی شعبه زرشک از شعبه قنادان که ارتباطی با یکدیگر ندارند از دیگر اقدامات اتاق بازرگانی بیرجند است.
وی با تاکید بر اینکه برای عرضه محصول زرشک در بازارهای جهانی حضور در نمایشگاه ها و رویدادهای بین المللی ضروری است، گفت: صادرات مواد اولیه زرشک در دستور کار نیست و باید به سمت صنایع تولیدی و تولید مشتقات آن حرکت کنیم. و استخراج محصولات با ارزش از زرشک و عرضه آن به بازارهای جهانی.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403081612128/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%DB%B2%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%86-%D8%B2%D8%B1%D8%B4%DA%A9-%D8%AE%D8%B4%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF