شکل دادن به تعاملات تجاری و مالی با توسعه اقتصاد دریایی

شکل دادن به تعاملات تجاری و مالی با توسعه اقتصاد دریایی

دبیر همایش اقتصاد دریایی با تاکید بر اینکه این همایش به منظور شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های عظیم اقتصادی موجود در سواحل، دریا و آب‌های آزاد و به دنبال توسعه تعاملات بین سرمایه‌گذاران، شرکت‌های بزرگ صنعتی و سایرین برگزار می‌شود. .

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نشست خبري همايش «اقتصاد دريايي محور، موتور رشد اقتصادي پايدار با محوريت بخش خصوصي» كه آبان ماه سال جاري برگزار مي شود، صبح امروز (شنبه) برگزار شد. امسال در جزیره کیش با حضور و دعوت حمید آذرمند (دبیر همایش)، حجت‌الله میرزایی (عضو شورای سیاستگذاری) و محمد ابراهیم رئیسی (دبیر علمی همایش).

لازم به ذکر است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در آبان ماه 1402 خط مشی کلی توسعه دریایی را در حضور سران سه قوه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند. بر اساس این ابلاغیه، قوه مجریه موظف است با کمک شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج نهادهای مسئول، برنامه جامع اجرای این سیاست ها شامل ارائه پیش نویس قوانین، تصویب آیین نامه ها و رویه های اجرایی لازم را ارائه کند. ظرف مدت شش ماه

طرح جامع دستیابی به سیاست های کلی توسعه دریایی سپس در 22 اردیبهشت 1403 به تصویب هیئت وزیران رسید و در 28 تیر 1403 توسط معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شد.

در ابتدای این نشست، حمید آذرمند – دبیر همایش فوق الذکر – گفت: توجه به ظرفیت های بسیار گسترده اقتصاد دریامحور برای کمک به سرمایه گذاری و رشد اقتصادی و افزایش رفاه ملی به تنهایی ضروری است.

وی تصریح کرد: همایش اقتصاد دریایی به منظور شناسایی و بهره برداری از ظرفیت های عظیم اقتصادی موجود در سواحل دریایی و آب های آزاد در حال برگزاری است. این رویداد به دنبال ایجاد فرصت های سرمایه گذاری و توسعه زیرساخت های اقتصادی با تمرکز بر حوزه هایی مانند توسعه شهرهای جدید ساحلی، کشتی سازی، صنایع دریایی، انرژی، شیلات، اقتصاد دیجیتال، صنعت مالی و گردشگری است.

آذرمند هدف از برگزاری این همایش را توسعه تعاملات بیشتر بین سرمایه گذاران، شرکت های بزرگ صنعتی، هلدینگ های اقتصادی و موسسات مالی دانست و گفت: این همایش ها با تبادل نظر و تبادل نظر فرصت های بیشتری برای همکاری در حوزه های مختلف اقتصادی مرتبط با دریا ایجاد می کند. برقراری ارتباطات این کنفرانس به دنبال جلب توجه به فرصت های پنهان در اقتصاد دریایی است که می تواند به عنوان موتور رشد اقتصادی در دهه های آینده ایفای نقش کند.

دبیر همایش اقتصاد دریایی خاطرنشان کرد: پس از برگزاری این رویداد و به منظور استفاده از فرصت ها، نشست های تخصصی، کارگروه های مشترک تخصصی و تعاملات تجاری و مالی متعدد با حضور اتاق های بازرگانی تشکیل می شود. اتحادیه ها و موسسات اقتصادی

وی در تشریح محورهای اصلی این همایش گفت: موضوعات این همایش به گونه ای طراحی شده است که تمامی ابعاد اقتصاد دریایی را در بر گیرد. از جمله این ابعاد می توان به توسعه شهرهای جدید ساحلی، کشتی سازی و صنایع وابسته، صنعت مالی فراساحلی، سرمایه گذاری خارجی، انتقال صنایع آب بر، اقتصاد دیجیتال، اقتصاد سلامت، صنایع معدنی، آب و انرژی، گردشگری اشاره کرد. ، و اسب سواری. شیلات.

آذرمند ادامه داد: این همایش شامل سه بخش اصلی خواهد بود. بخش اول شامل چهار سخنرانی افتتاحیه توسط مسئولان و مدیران ارشد، شش میزگرد تخصصی که شامل 29 سخنرانی تخصصی از مدیران و کارآفرینان برتر کشور و مقالات علمی تهیه شده توسط اساتید و صاحب نظران برجسته کشور است. بخش دوم شامل چهار نشست تجاری با تمرکز بر صادرات خدمات فنی و مهندسی، جذب سرمایه گذاری خارجی، توسعه قابلیت های تامین مالی و توسعه زیرساخت های آب و انرژی است. بخش سوم نمایشگاه جانبی، معرفی توانمندی ها و توانمندی های شرکت ها است.

ادامه دارد…

https://www.isna.ir/news/1403072821299/%D8%B4%DA%A9%D9%84-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7