صادرات ماشین های دیجیتال ریسندگی و انرژی خورشیدی به کشمیر، تاجیکستان و افغانستان

صادرات ماشین های دیجیتال ریسندگی و انرژی خورشیدی به کشمیر، تاجیکستان و افغانستان

یک شرکت مستقر در پارک فناوری کرمانشاه با دیجیتالی کردن یک دستگاه ریسندگی سنتی در ایران مشتریانی از کشورهای افغانستان، تاجیکستان، کشمیر، هند، قرقیزستان و عراق پیدا کرده است.

مهران ضغمی، مدیرعامل این شرکت فناور در گفت وگو با ایسنا. وی حوزه تحقیقاتی این شرکت در حوزه صنایع روستایی را گذر از مرحله تولید پشم به فرش دانست و با بیان اینکه در این زمینه ها هر وسیله ای را که نیاز داشته باشیم تولید می کنیم، گفت: در مرحله تولید هستیم. نخ پشمی، ابتدا باید پشم را درمان کرد و اتفاقاً موفق به طراحی و ساخت دستگاه حلاجی شدیم.

وی در این خصوص توضیح داد: پشم مورد استفاده در تولید نخ از بز، شتر یا گوسفند است و باید قبل از استفاده شانه شود یا دور ریخته می شود. به دلیل ناکارآمدی اقتصادی تولیدشان دور انداخته یا آتش زده می شوند.

الدغمی افزود: برای این منظور دستگاه الحلاجی را تولید کردیم که این امکان را به کاربر می دهد تا پشم سورت شده را به پشم ریسندگی تبدیل کند.

مدیرعامل این شرکت با تایید رقابت دستگاه ریسندگی جدید ما با نمونه های مشابه خارجی، خاطرنشان کرد: قیمت دستگاه تولیدی این شرکت یک بیستم قیمت نمونه خارجی و وزن و صدای آن نیز می باشد. کمتر از مدل های مشابه موجود در بازار

وی با تایید اینکه سرعت چرخش این دستگاه 10 برابر بیشتر از روش های سنتی است، کاهش مصرف برق را از دیگر مزایای آن برشمرد و ادامه داد: مصرف برق آن بین 60 تا 70 وات است.

داغمی افزود: نمونه های مختلفی از این دستگاه را تاکنون تولید کرده ایم به طوری که علاوه بر تولید نسخه دیجیتال، موفق به ساخت نمونه خورشیدی این دستگاه شدیم. بسیاری از مناطق ممکن است برق مورد نیاز را نداشته باشند و این نمونه های خورشیدی می توانند قدرت چرخش را در مناطق مختلف بهبود بخشند.

به گفته وی، با بازکردن پنل های خورشیدی دستگاه الحلاجی می توان از برق خورشیدی در فرآیند ریسندگی استفاده کرد.

مدیرعامل فنافر با بیان این مطلب افزود: چرخ ریسندگی خورشیدی خانگی با استفاده از انرژی خورشیدی دارای پنل خورشیدی 80 واتی، سیستم اینورتر و شارژ باتری، سیستم کنترل سرعت دیجیتال و باتری 12 ولتی برای تبدیل پشم به صورت نیمه صنعتی است. ریسندگی صرف نظر از نوع نخی که این دستگاه تولید می کند کاملاً شبیه نخ سنتی است و برای عشایر و مکان هایی که برق وجود ندارد مانند مناطق شرقی کشور، افغانستان و آفریقا که برق شهری ندارند استفاده می شود. با دام معامله کنید

این محقق ساخت دستگاه تاشو نساجی را از دیگر دستاوردهای این شرکت برشمرد و اظهار داشت: این دستگاه با ارتفاع 130 سانتی متر ساخته می شود اما در صورت تا شدن به ارتفاع 30 سانتی متر می رسد این دستگاه را حمل کنید

وی صادرات به افغانستان را گامی دیگر در موفقیت این شرکت دانست و افزود: دستگاه ریسندگی ما در افغانستان نیز طرفداران زیادی دارد ضمن اینکه کشورهای تاجیکستان، کشمیر، هند، قرقیزستان و عراق از دیگر مشتریان این دستگاه ها هستند.

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403080604385/%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D8%AC%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86