برنامه ریزی برای توزیع 300 هزار تن نهاده های دامی بین بادیه نشینان در سال جاری


ایسنا/ خراسان شمالی رئیس سازمان امور بادیه نشینان از برنامه ریزی برای توزیع 300 هزار تن نهاده های دامی در فاز اول اجرای طرح تولید قراردادی گوشت قرمز در سال جاری خبر داد و افزود: بادیه نشین ها در ازای دریافت نهاده ها گوشت قرمز تولید و تحویل می دهند.
شایان نادری چهارم فروردین ماه در بازدید از مناطق عشایری خراسان شمالی گفت: خشکسالی های پی در پی باعث شده دامداران عشایر در تامین نهاده های دامی خود با مشکل مواجه شوند و طرح قرارداد گوشت قرمز برای حمایت از این قشر از جامعه اجرایی شده است. سال گذشته و امسال نیز ادامه خواهد داشت.
به گفته وی، در نیمه دوم سال گذشته 200 هزار تن نهاده های دامی در اختیار دامداران قرار گرفت که امسال این رقم افزایش می یابد.
نادری گفت: اجرای این طرح از اعزام دام های عشایری به کشتارگاه جلوگیری می کند، علاوه بر آن این طرح به تولید گوشت قرمز کمک می کند.
نادری ادامه داد: بادیه نشین ها 25 درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور را تامین می کنند و در این طرح میزان تولید این محصول 20 درصد افزایش می یابد.
وی همچنین به حمایت سازمان بادیه نشینان برای تولید صنایع دستی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته حجم تسهیلات صنایع دستی مصوب برای پرداخت به جامعه بادیه نشینان بالغ بر 16 هزار میلیارد ریال بوده که این منابع باید در اختیار متقاضیان قرار گیرد. تا پایان ژوئن
رئیس سازمان امور بادیه نشینان امروز از سد خاکی میاندشت نیز بازدید کرد و قول های مثبتی برای کمک به تکمیل این پروژه داد.
وی افزود: بادیه نشینان خط اول امنیت غذایی کشور هستند و این گروه با کمترین امکانات، بخش زیادی از گوشت قرمز مورد نیاز کشور را تامین می کنند.
نادری تاکید کرد: دولت توجه ویژه ای به بادیه نشینان دارد و در این راستا سال گذشته بخشنامه 10 ماده ای ابلاغ شد تا رفاه جامعه بادیه نشینان افزایش یابد و مشکلات این قشر برطرف شود.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403012412562/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%DB%B3%DB%B0%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%86-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84
