اخبار

بهترین روش دم آوری چای | OkChay

هر چه برگها لطیف تر باشند نیاز به زمان کمتری برای دم کشیدن دارند. برای اطلاعات بیشتر از میزان تاثیرات ظروف بر دم آوری ، می توانید مطلب مشهورترین ظروف دم آوری چای را مطالعه کنید . به صورت کلی جنس و نوع ظرف دم آوری باید به گونه ای باشد که دمای آب را برای مدت بیشتری حفظ کند ٫ مثل قوری های سفالی و چدنی که مدت زمان زیادی دما را حفظ می‌کنند .

با ارزش ترین چای برای ترکیب سنتی منحصراً در زمان اول – در بهار و تابستان ، زمانی که اولین برگ های چای شکوفا می شوند ، از کدام برند چای خرید کنم برداشت می شود. در این زمان است که یک برگ چای از تمام خصوصیات لازم برخوردار است که مشخصه یک نوع خاص است . بعد از این آب جوش رو به محتویات ظرف اضافه کنین (بطوری که به ازای هر نفر، ۲ قاشق چایخوری چای سبز و یک لیوان آب باشه).

  • در صورتی که قوری مخصوصی برای چای دلخواه‌تان دارید حتی از شستن آن با مایع ظرف‌شویی نیز خودداری کنید و تنها به شستشو با آب گرم یا جوش بسنده کنید.
  • نکته بعدی انتخاب نوع و جنس ظرف دم آوری است که می‌تواند نسبت به نوع چای ٫ روش دم آوری و … متفاوت باشد .
  • اگر شما میل به نوشیدن چای سیاه و قوی دارید شاید نمونه‌های مناسب و شناخته شده آن چای ارل‌گری و دارجیلینگ باشند.
  • چای یکی از نوشیدنی های محبوب برای همه ایرانی ها است اما دم کردن چای اصول خاصی دارد که رعایت آنها به شما برای داشتن یک چای خوش عطر و طعم کمک زیادی خواهد کرد.

آب جوشیده شده طولانی مدت به کاهش طعم و خاصیت چای می‌پردازد. همچنین جدیداً دستگاه‌هایی به نام دستگاه لیزر وارد کشور شده که با توجه به “رنگ”، چای را از چوب چای جدا کرده و چایی یک‌دست را به ما می‌دهد. هرچند بسیاری از کارشناسان معتقدند که جدا کردن کامل چوب چای از آن موجب کاهش عطر و طعم چای می‌شود. پس از مرحله چهارم، چای وارد آخرین مرحله برای رده‌بندی و جداسازی انواع مختلف چای می‌شود تا چای از لحاظ درشتی و کیفیت جدا شود.

طرز دم آوری صحیح چای ها و انواع دمنوش ها

بهترین روش دم آوری چای | OkChay

مقدار چوب موجود در این چای بستگی به درجه الک و سورت شدن چای داره. هرچقدر مقدار چوب بیشتر باشه، عطر بیشتر، رنگدهی کم تز و قیمت کمتری هم داره و برعکس. آب چند بار جوشیده طعم و خاصیت چای را کاهش می دهد پس بهتر است در هر مرتبه دم کردن چای، آب سماور را عوض کنید. چای سیاه به عنوان ماده اولیه برای تهیه انواع چای های ترکیبی از جمله چای ارل گری، لیدی گری، راشن کاراوان، رز سیاه و چای صبحانه انگلیسی و ایرلندی استفاده می شود. توجه داشته باشید که برگ های چای سیاه اندازه های متفاوتی دارند، اگر چای سیاه دارای برگ های بزرگتر است، توصیه می شود که 1 تا 2 قاشق غذا خوری چای سیاه استفاده کنید.

ست دم آوری چای مسافرتی 360 درجه کد G

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا