بهترین برنج ایرانی کدام است؟ فهرست مرغوبترین برنج ایرانی مجله اسنپ اکسپرس
این کشور سالانه 10 میلیون تن برنج تولید میکند که در کشور ما به برنج باسماتی معروف است. مشهورترین نوع برنجی که در کشور پاکستان تولید میشود رقم باسماتی است که طعم و مزه آن در جهان بسیار محبوب بوده و طرفداران خود را دارد. باید به شکل اصولی مراحل خشک کردن برنج انجام شود تا مواد مغذی داخل برنج کاملا حفظ شود. در زمان پخت با جذب بالای آب به داخل دانه های برنج به اصطلاح برنج قد می کشد و روند پخت به خوبی انجام می شود.
برنج سیاه شباهت زیادی به برنج وحشی دارد که حدود ده هزار سال پیش در کشور چین کشف شده است، برنج سیاه به دو گونه آفریقایی و آسیایی تقسیم میشود. برنج سیاه ارقام دانه بلند و کوچک دارند، برخی از برنج های سیاه دارای آمیلوپکتین بالایی هستند و در پخت حالت خمیری شکل و چسبندگی به خود میگیرند. برنج سرخ بیشتر در کشور تایلند کاشت و برداشت میشود و جالب است بدانید در کشور عربستان هم از این نوع برنج کشت و برداشت میکند. این برنج یکی از مواد غذایی است که سرشار از موادی مثل کلسیم و منیزیم است. برنج هاشمی خود دو نوع اصلی سرد و گرم دارد، نوع گرم آن زودرس تر و نوع سرد آن حدود 2 هفته دیرتر میرسد. کیفیت برنج هاشمی سرد و گرم تقریبا یکسان است ولی بعضی معتقدند نوع سرد آن کمی خوش عطرتر از نوع گرم آن است.
مراحل کاشت برنج به صورت تصویری
برنج های ایرانی گونه های مختلفی دارند، به همین دلیل در شکل و اندازه و طعم نیز متفاوت هستند. سلام بهترین نوع برنج برای مخلوط کردن و یک شکل بودن با برنج ایرانی آمریکا هست و جهت پخت کامل باسماتی میباشد. برنج آرتا رحیمی سال های متوالی است که در زمینه تولید و عرضه برنج پاکستانی در سطح استان گلستان مشغول فعالیت می باشد. با ظهور اینترنت و ایجاد زیر ساخت های توزیع و بسته بندی و ارسال در فضای مجازی، چندین سالی است که در این حوزه فعالیت می نمایند. برنج سرلاشه به برنجی می گویند که اندازه آن حدود دوسوم برنج معمولی است.
خرید برنج قهوه ای هاشمی
اعضای اتحادیه صادرکنندگان برنج پاکستان در جریان سفر تجاری به تهران با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تهران و اتاق بازرگانی و صنایع شهر مشهد نیز دیدار و گفت و گو داشتند و به بررسی حوزه های مشترک تجاری پرداختند. برنج های پاکستانی از جمله برنج های وارداتی موجود در بازار ایران است که به واسطه قیمت مناسب و ظاهر مطلوب، توانسته است نظر افراد زیادی را به سمت خود جلب کند. برنج های پاکستانی دارای ارقام بسیار متنوعی مانند احمد، خاطره، جی تی سی، نفیس و غیره هستند که هر یک از آنها بازار و مشتریان مختص به خودشان را دارند. دقت کنید که روغن را در زمان پخت برنج به آن اضافه کنید و گرنه برنج ترکیب خوبی نخواهد داشت.
با توجه به موارد ذکر شده برنج طارم از جهت مناطق غنی کشت و ارگانیک بودن شرایط رشد از مرغوب ترین برنج های ایرانی با ری بالا است. اگر به دنبال محبوب ترین و پرمصرف ترین برنج ایرانی میگردید، باید برنج طارم agriculture-na را به شما معرفی کنیم. و دانه های خام و پخته آن عطر دل انگیز دود را به مشام میرساند. در واقع می توان برنج های مختلفی را دودی کرد اعم از طارم، هاشمی و… اما با روش اصولی و بهره گیری از مواد سوختنی سالم.