اخبار

لیست قیمت و خرید برنج ایرانی درجه یک با عطر و بوی اصیل

نوع اول بهترین برنج ایرانی طعم و بوی زیادی ندارند اما ظاهر خوب و قدی کشیده دارند مانند برنج صدری. برنج طارم که بیشتر در مازندران کشت میشود نسبت به برنج صدری کوتاه تر و چاق تر است اما عطر و طعم بیشتری دارد. دیلمانی،‌ رشتی، امیری، محلی،‌ موسی، سنگ، اعلمی،‌ عنبربو، حسنی،‌ غریب،‌ محمدی، گرده، و بینام، از انواع برنج طارم می باشند.

خرید برنج پاکستانی باسماتی

بیش از ۸۰ درصد این برنج‌ها از نوع برنج سفید، برنج جاسمین و برنج چسبناک هستند و بقیه آن‌ها شامل برنج‌های قهوه‌ای، معطر و نیم‌جوش می‌شوند. ایالت هاریانا در هند، بزرگ‌ترین منطقه کشت این برنج است، در پاکستان، نیز برنج باسماتی کشت می‌شود که مبدأ آن، استان پنجاب است. این برنج سال‌های متمادی تنها در سفره اشراف و ثروتمندان جنوب agriculture-na شرقی آسیا یافت می‌شد. انواع مختلفی از برنج‌ها در سراسر دنیا وجود دارند که شما هم با عنوان برنج خارجی یا برنج‌های خاص می‌توانید در ایران آن‌ها را پیدا کنید و از خواص و فواید برنج بهره ببرید. نام برنج قهوه‌ای نیز با توجه به فرآیند فرآوری آن انتخاب شده است. تفاوت اصلی برنج سفید و قهوه‌ای در جداسازی پوسته رویی برنج است.

برنج پاکستانی زعفرانی با دانه‌های بسیار بلند

اگر یک رقم از برنج را در دو ناحیه متفاوت بکارید، در نهایت دو نوع برنج با خصوصیات کیفی و کمی متفاوت برداشت خواهید کرد. همین عوامل باعث شده که برنج ایرانی با قیمت های متفاوتی در کشورمان عرضه شود. از دیگر انواع برنج ایرانی، برنج کشت دوم است؛ برخی از کشاورزان بعد از برداشت اول برنج، مجددا اقدام به کشت برنج در همان زمین می کنند؛ به این برنج، برنج کشت دوم می گویند. برنج کشت دوم را یکی از بی نقص ترین انواع برنج در ایران می دانند.

این امر ممکن نمی شود مگر اینکه بخواهند نان و برنج سبوس دار مصرف نمایند. به برنج شیرودی برنج استخوانی هم می گویند که دانه های آن سفید مایل به کرم است و کمی باریک و کشیده است. وجود درصد کمی برنج شکسته غیر قابل اجتناب است اما هرچقدر میزان درصد برنج شکسته بالاتر می‌رود از کیفیت آن می‌کاهد. می‌دانیم که برنج اگر شبیه برخی برنج‌های خارجی ظاهری شیشه‌ای داشته باشد از کیفیت بسیار پایینی برخوردار است.

در مقایسه با کشور هند، واردات برنج از کشور پاکستان نسبت به هند و برنج هندی گزینه بهتری برای واردات برنج ایران به حساب می آید. کشور های چین و کنیا از دیگر خریداران بزرگ برنج این کشور هستند که فروش برنج پاکستانی در این کشورها بسیار رونق داشته و صادرات به چین از این محل برای پاکستان ارزآوری بسیار بالایی دارد. کنیا در طی ۸ ماه اول سال 2019 در حدود ۳۲۳ هزار تن برنج به ارزش ۱۱۸ میلیون دلار از کشور پاکستان خریداری کرده و وارد کرده است، همچنین کشور چین نیز برنج هایی از ارقام غیر باسماتی پاکستان را وارد کرده است. مراودات بین ایران و پاکستان از زمان های دور انجام می شده است. تجارت و صادرات خرما از سوی ایران به این کشور سابقه ی طولانی دارد و بسیاری از بازرگانان هر ساله اقدام به خرید عمده خرما و همچنین خرید عمده سیب از ایران می کنند. با توجه به انواع مختلف برنج ایرانی و مکان های متفاوتی که کشت می شوند از نظر ظاهری نیز با یکدیگر متفاوت هستند.

درگاه های پرداخت فروشگاه ما