وی تصریح کرد: گوشت پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال (۰ تا ۴ درجه سانتیگراد) نگهداری شود و پس از آن مصرف شود.
سلوکانه گفت: اداره کل دامپزشکی استان تهران و ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان همچون سالهای گذشته و بر اساس دستورالعملها و ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و بهمنظور سلامت جامعه و بهداشت محیط، با ۲۱ اکیپ ثابت، ۲۹ اکیپ سیار و ۴۵ دکتر دامپزشک، ۴۴ بازرس بهداشتی گوشت و ۱۶ ناظر بهداشتی در ایام محرم اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی خود از واحدهای تحت پوشش میکند.
منبع اخبار
به گزارش روز چهارشنبه مجله خبری کشاورزی از اداره کل دامپزشکی استان تهران، «مهدی سلوکانه» در این اطلاعیه ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم گفت: با توجه به ذبح دام از سوی هیاتهای عزاداری و برخی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تهیه غذا برای عزاداران حسینی، تقاضا میشود به منظور حفظ بهداشت محیط، سلامت مصرفکنندگان و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان بهویژه بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) دام موردنیاز خود را فقط از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی، تهیه و در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی، کشتار کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران افزود: در زمان ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی، حتماً از دستکش، ماسک، عینک و چکمه استفاده شود و پس از کشتار دام، محل ذبح دام شستشو و از مواد ضدعفونی در محل مزبور جهت جلوگیری از اشاعه بیماری استفاده شود.