“مرکز نوآوری برای غذای پایدار و امنیت زیستی” راه اندازی می شود.


با امضای تفاهم نامه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، راه اندازی «مرکز هم نوآوری امنیت پایدار غذایی و زیستی» رسماً آغاز به کار کرد. .
به گزارش ایسنا. با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیس جمهور و با امضای این تفاهم نامه، مرکز مشترک نوآوری در صنایع غذایی با محوریت توسعه طرح های تحقیقاتی در حوزه اکوسیستم غذایی و فناوری از جمله ایجاد می شود. شتاب دهنده ها، استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان مرتبط با تکمیل … زنجیره ارزش غذایی.
این اقدام که در سال “جهش تولید مشارکت مردمی” اجرا می شود، فضای کاری اختصاصی و مشترک را برای فعالان حوزه تولید اقلام اولویت دار استراتژیک صنایع غذایی و محصولات پر سود فراهم می کند و به طور جدی بستر لازم را برای پاسخگویی به اولویت ها و نظام موضوع در حوزه امنیت غذایی فراهم کند.
مرکز هم نوآوری غذای پایدار و امنیت زیستی با بازسازی مساحتی بیش از 20000 متر مربع در نزدیک ترین مکان به دانشگاه های بزرگ تهران و با راه اندازی آزمایشگاه بزرگ تولیدی، صنعتی سازی و فرآوری در مدت دو سال به بهره برداری می رسد. تولیدات مرتبط با صنایع غذایی به فضایی حرفه ای برای تبدیل ایده ها به محصولات و کارهای فناورانه تبدیل خواهد شد.
به گفته معاون علمی رئیس جمهور، ایجاد بستر مناسب برای تاسیس و فعالیت استارت آپ ها و صاحبان ایده و کمک به بازاریابی، تامین مالی و توسعه بازار برای شرکت های دانش بنیان، گام مهمی در راستای دستیابی به جهش تولید با مشارکت است. مردم. بهبود محیط های صنعتی با هدف ایجاد زیرساخت های رشد. سرمایه انسانی کشور ارائه خدمات حرفه ای بازرگانی خواهد بود.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403030906333/%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D9%87%D9%85-%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF