اخبار

معرفی دانش‌بنیان‌های حاضر در پاویون اختصاصی نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی ازبکستان

*شرکت مستقر در پارک علم و فناوری گلستان با برند CURED تاسیس شده و از سال ۱۳۹۱ فعالیت تولیدی خود را با طراحی و ساخت انواع ارتزهای فیزیوتراپی و توانبخشی آغاز کرده است. در سال ۲۰۲۰ پس از اپیدمی جهانی کووید-۱۹ با رویکرد پیشگیری از همه‌گیری این بیماری، وارد حوزه تولید انواع ماسک‌های پزشکی تخصصی مانند ماسک‌های جراحی سه لایه، N95، N99 و ماسک‌های الکترونیکی جدید شد.

* یکی دیگر از شرکت‌های حاضر در این پاویون، در سال ۱۳۸۵ و با حضور افراد با تجربه و تحصیل کرده تجهیزات پزشکی تاسیس شده و فعالیت خود را در شاخه استریل، کنترل عفونت و امحای زباله به طور تخصصی آغاز کرده است.

*دیگر شرکت حاضر در این پاویون تخصصی یک شرکت مهندسی پزشکی در حوزه طراحی و تولید تجهیزات فیزیوتراپی و طراح مدولاسیون‌های مختلف و ارائه دهنده انواع تجهیزات الکتروتراپی، اولتراسوندتراپی و لیزرتراپی است.

شرکت‌های دانش‌بنیان و محصولات فناورانه‌ای که در این پاویون به نمایش درآمده است، به این شرح است:

لیزر پرتوان و توان متوسط، اولتراسوند، شاک‌ویو، بایوفیدک و تکار، از جمله محصولات این شرکت دانش‌بنیان است.

*ششمین شرکت حاضر در این پاویون یک شرکت داروسازی است که در سال ۱۳۸۷ توسط جمعی از پزشکان به منظور تولید داروهای شیمیایی و گیاهی و مکمل‌ها تاسیس شده است. این شرکت دانش‌بنیان با تولید داخلی داروهای آناهیل، آناهیل پلاس، آنادرم، گالاکتومید و پروستاهلث، گامی بزرگ در جهت پیشبرد تولید ملی و صنعت دارویی کشور برداشته است.

*دومین شرکت حاضر در این پاویون، فعالیت خود را در حوزه طراحـی و تولیـد انـواع کامپاندهای پلاسـتیکی و پلیمری در سـال ۱۳۷۴ آغاز کرده است. بـا توجه به تقاضـای بـازار مصرف، بـا تلاش بـی‌وقفه واحد تحقیق و توسـعه این شـرکت، بسیاری از گرانـول و کامپاندهـای خـاص از جمله انواع گرانول‌های پزشـکی و بهداشـتی، نـوار آب‌بندی دور درب یخچـال و فریـزر، قطعات مختلـف پلیمری خـودرو، روکـش داشـبورد خودروهای پـژو پرشـیا و سـمند که همگی دارای خـواص ویژه‌ای هستند، به خودکفایی کامل رسیده و صرفه‌جویی قابـل ملاحظـه‌ای در خصـوص خـروج ارز صورت گرفته است.

از امروز و در قالب یک پاویون اختصاصی که به همت صندوق نوآوری و شکوفایی در این نمایشگاه برپا شده است، ۱۵ شرکت دانش‌بنیان ایرانی دستاوردها و توانمندی‌های خود را در حوزه سلامت، مهندسی پزشکی، تجهیزات پزشکی و داروسازی به نمایش می‌گذارند.

* یکی از این شرکتها در زمینه‌ استحصال، فرآوری و تولید مواد آلی، معدنی، نیمه‌ساخته و همچنین مواد حد واسط و مؤثره‌ فرآورده‌های دارویی، محصولات آرایشی و بهداشتی، افزودنی، مواد غذایی و مکمل‌های غذاییِ باکیفیت،‌ خوراک دام، طیور و آبزیان و… فعالیت می‌کند.

*دیگر شرکت حاضر در این پاویون، کار خود را از سال ۱۳۸۵ آغاز کرده و با بکارگیری افراد نخبه علمی در زمینه‌های علوم پایه اعم از بیوشیمی، ایمونولوژی و میکروبیولوژی توانسته است به موفقیت‌های چشمگیری در زمینه ابداع روش‌های تشخیص سریع بیماری‌های عفونی دست پیدا کند. این شرکت تحقیقات خود را در زمینه تشخیص سریع بروسلوز آغاز کرده و هم‌اکنون توانسته است روشی جدید در تشخیص این بیماری ابداع کند.

*یکی دیگر از شرکتهای حاضر، یک شرکت داروسازی است که نخستین دارنده گواهی GMP خط تولید محصولات تزریقی و سرنگ‌های آماده تزریق در کشور، دارای بزرگترین و مجهزترین انبار در ایران و یکی از بزرگترین صادرکنندگان دارو در کشور محسوب می‌شود.

کیسه ساکشن، مخزن، پایه و نگهدارنده‌ها، فیلترها و ساکشن تیوب از جمله محصولات تولیدی این شرکت دانش‌بنیان هستند.

معاون وزیر بهداشت ازبکستان صبح امروز و در آغاز به کار این نمایشگاه، از پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در این نمایشگاه بازدید کرد.

محصولات دیالیز، داروهای بیوتکنولوژی، داروهای آنتی باکتریال، محصولات ضد درد و التهاب، رقیق‌کننده‌ها و محلول‌های شستشو از جمله محصولات این شرکت دانش‌بنیان هستند.

نمک‌های معدنی، مواد نیمه‌ساخته و مواد آلی از جمله محصولات تولیدی این شرکت دانش‌بنیان هستند.

داروهای قلبی عروقی، مغز و اعصاب، ضد پوکی استخوان، ضد درد و التهاب، مکمل‌ها، آنتی‌‎بیوتیک‌‍‌ها از جمله محصولات تولیدی این شرکت دانش‌بنیان هستند.

این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید محصولات نانویی، محلول‌های موضعی دارویی انسانی، محلول‌های موضعی دارویی دامی، ضد عفونی‌کننده‌های خانگی و بیمارستانی و تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کند.

*دیگر شرکت حاضر در این پاویون، در سال ۱۳۸۷ در زمینه طراحی و ساخت دستگاه‌های خشک‌کن انجمادی با کاربردهای دارویی، بیوتکنولوژی و مواد غذایی تأسیس شده و تنها طراح و تولیدکننده انواع فریز درایرهای صنعتی پیشرفته دارویی و غذایی در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا است.

*دهمین شرکت، در سال ۱۳۷۸ با هدف طراحی و ساخت تخصصی سایز پارت قطعات ماشین‌آلات صنعت داروسازی تاسیس شده و به تدریج دامنه فعالیت شرکت گسترش یافته و اقدام به طراحی و ساخت ماشین‌آلات و قطعات یدکی، برای تمامی خطوط صنعت داروسازی کرده است.

گرانول PVC، گرانول TPE-S، گرانول PP و گرانول TPV از جمله محصولات این شرکت دانش‌بنیان هستند.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی ازبکستان از امروز در تاشکند آغاز به کار کرده و تا روز جمعه ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

*دیگر شرکت حاضر، با هدف توسعه دانش ایمپلنت‌های ارتوپدی در سال ۱۳۸۰ توسط جمعی از پیشکسوتان انجمن جراحان ارتوپدی ایران به منظور تولید و تأمین ملزومات ارتوپدی مورد نیاز در داخل کشور تأسیس شده است. پروتزهای ارتوپدی و ایمپلنت‌های تروما، از محصولات این شرکت دانش‌بنیان هستند که نخستین تولیدکننده مفاصل زانو و ران در ایران محسوب می‌شود.

پکیج‌های مولد اکسیژن و نیتروژن و مخازن ذخیره برودتی از جمله محصولات این شرکت دانش‌بنیان هستند.

*هشتمین شرکت با نگاه نو در صنعت تجهیزات پزشکی تأسیس شده و مأموریت آن، ارائه راهکارها و محصولات تخصصی با نگاهی متمرکز روی مدیریت هوشمند زباله‌های بیمارستانی و جلوگیری از انتشار عفونت‌های احتمالی پس از عمل جراحی برای بیمار است. این شرکت بزرگ‌ترین تولیدکننده کیسه ساکشن یک بار مصرف در ایران محسوب می‌شود.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، *پانزدهمین شرکت حاضر در پاویون اختصاصی نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی ازبکستان، با انتقال تکنولوژی و دانش فنی، ساخت سیستم‌های مولد اکسیژن با روش PSA از دانمارک را در ژوئن ۲۰۰۰ میلادی آغاز کرده و پروانه ساخت وسیله پزشکی برای ساخت و تولید دستگاه اکسیژن‌ساز و هوای مدیکال را از اداره کل تجحیزات پزشکی کل کشور دریافت کرده است.

روز گذشته و پیش از آغاز به کار رسمی این نمایشگاه، نشست‌های B2B (Business to Business) با حضور رحمت‌الله خرمالی؛ مدیرکل آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران، میان نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی و شرکت‌های ازبکستانی در تاشکند برگزار شد.

انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/1402062918489/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%D8%B6%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C

*چهاردهمین شرکت حاضر، یکی از شرکت‌های بزرگ آستان قدس رضوی است که جزء ۱۰ شرکت بزرگ دارویی کشور به شمار می‌رود و در حدود ۶۵ نوع محصول در بخش‌های سرم تزریقی، داروهای تزریقی، تولیدات بیوتکنولوژی و … را تولید و راهی بازار می‌کند.

این شرکت‌ دانش‌بنیان موفق به دریافت مجوز برای ساخت تجهیزات پزشکی در ۶ گروه تخصصی شامل فیزیوتراپی و توانبخشی، تجهیزات پزشکی اورژانس (TPOD و یقه گردنی طبی)، دستگاه لوازم پزشکی عمومی و بانداژ، پوشاک طبی، ماسک‌های فیلتردار و فن برقی ماسک، همچنین ماسک جراحی شده است.

فریز درایرهای دارویی، فریز درایرهای غذایی، فریز درایرهای تحقیقاتی و پایلوت، از جمله محصولات این شرکت دانش‌بنیان هستند.

محصولات این شرکت دانش‌بنیان در حوزه بیوشیمی، سرولوژی و تعیین گروه خونی با استفاده از سیستم ژل فیلتراسیون است.

استریلایزر پلاسما، رول بسته‌بندی استریل، امحای زباله بیمارستانی و آمالگام سپراتور، از جمله محصولات این شرکت دانش‌بنیان هستند.

*یکی دیگر از شرکت‌های حاضر در این پاویون، شرکت داروسازی است که در سال ۱۳۸۹ تاسیس شده و با همکاری جمعی از کارشناسان و اساتید دانشگاه، تحقیقات خود را در زمینه تولید نانومواد و محصولات دارویی با استقرار در مرکز توسعه نانوبیوتکنولوژی پارک علم و فناوری یزد آغاز کرده است.

پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی ازبکستان (UZMEDEXPO ۲۰۲۳) که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برپا شده است، از امروز چهارشنبه ۲۹ شهریور ماه آغاز به کار کرد.