معرفی گندم و خواص درمانی آن

چنانچه agriculture-na.ir پاییزه دربهارکشت شود،دوره سرماراپشت سرنمی‌گذارد و از این رونمی‌تواندگل آذین خوبی راتشکیل دهد. در کل وجود آب و دمای مناسب، در تمام مناطق دو عامل تعیین کننده در میزان کشت گندم است. در مناطق مرطوب و گرم با علت شیو‌ع بیماری مخصوصا زنگ گندم، زراعت این محصول چندان رواج ندارد. کشورهای آسیایی، ۲۶ درصد سطح زیر کشت گندم (۹۰ میلیون هکتار) را به خود اختصاص داده‌اند؛ تقریبا یک‌سوم و به سخنی دقیقتر، ۳۱ در‌صد محصول دنیا از این منطقه بدست می‌آید. در آسیا این محصول هم در مناطق معتدله (مانند چین) و هم در مناطق گرم (مانند هندوستان، پاکستان، افغانستان سوریه و ترکیه) زراعت می‌شود.

تحلیل تکنیکال رمزارز ترون امروز ۱۶ مهرماه+ نمودار و قیمت TRX

چنین مواردی می‌توانند به راحتی و به طور طبیعی با حفظ رژیم غذایی غنی از فیبر و مصرف غلات کامل به طور منظم، درمان شوند. گندم دارای فواید بسیاری است که در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین خواص آن اشاره می‌کنیم. گندم سبوس دار موجب کاهش چربی های ناحیه شکم و پهلو می شود. التهاب و رطوبت اضافی موجود در مفاصل را برچیده و وجب کاهش دردهای مفاصل و دردهای رماتیسمی می شود. گندم و به طور کلی غلات تاثیر زیادی در تقویت قلب دارند و از ابتلا به بیماری های قلبی پیشگیری می کنند.

گندم به عنوان یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی بشر و مهمترین محصول زراعی و ماده غذایی در اکثر کشورها، از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. با توجه به رشد روزافزون جمعیت و افزایش قیمت این کالا در بازار بین‌المللی اهمیت دستیابی به خود کفایی با این محصول استراتژیک، روز به روز افزایش بیشتری پیدا می‌کند. در گزارش سالیانه انتشارات سازمان خواربار جهانی، اظهار شده که عملکرد گندم در واحد سطح، در کشور ایران از متوسط تولید جهانی به مقدار ۵۷۰ کیلوگرم در سال ۱۹۹۰ پایین‌تر بوده است.

تتراپلوئیدها که به حالت وحشی هستند و گندمهای اِمِر و دوروم زراعی در این گروه هستند. در این ویکی‌پدیا پیوندهای زبانی در بالای صفحه و هم‌تراز با عنوان مقاله قرار دارند. همچنین می‌توانید از گندم در سوپ و آش و سالاد استفاده کنید. شیرینی های طبیعی مانند عسل نیز مصلح خوبی برای گندم هستند. موجب تقویت ریشه موها و افزایش مقاومت و ضخامت تار موها می شود و به این ترتیب ریزش مو را کاهش داده و متوقف می کند.

دو اتفاق مهم برای تراریخته‌ها در ایران

البته مصرف متعادل آن مشکلی ایجاد نمی کند اما افراط در مصرف آن ممکن است سبب بروز واکنش های خود ایمنی شود. این ماده با خیساندن و تخمیر تا حد بسیار زیادی کاهش می یابد. برای مثال این ماده در نان خمیر ترش تا 90 درصد کاهش می یابد. مطالعات نشان می دهد که سندروم روده تحریک پذیر ممکن است با درجات پایین تر التهاب دستگاه گوارش ارتباط داشته باشد. در یک بررسی 6 هفته ای روی 20 مرد و زن مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر ، خوردن نان گندم خراسان به جای گندم معمولی التهاب را کاهش داده و علائم بیماری را کم رنگ تر کرد.

بازار جهانی

گندم های بهاره معمولا آندوسپرم بلوری یا شفاف دارند و برای نانوایی مطلوب می باشند. معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی ایران روز پنج‌شنبه چهارم فروردین قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان را ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلو اعلام کرد. تنش های خشکی و گرما، اصلی ترین تنگناهای محیطی محدود کننده تولید گندم در دیمزارهای گرمسیری کشور است. یک رهیافت مهم برای مقابله با تنگناهای مرتبط با خشکی و گرما، بهبود ژرم پلاسم گندمی است که در شرایط متنوع محیطی اقلیم دیم گرمسیری، قادر به تولید اقتصادی باشند. این ارقام می بایست با داشتن عملکرد مناسب در شرایط متنوع آب و هوایی، از صفات زراعی و کیفیت آرد مطلوب برخوردار بوده و دارای مقاومت به بیماریهای مهم شایع مناطق هدف باشند.