میانگین قیمت محصولات غذایی اعلام شد
مرکز آمار بیشترین افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی را نسبت به ماه قبل اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، مرکز آمار میانگین تغییرات قیمت اقلام خوراکی منتخب گروههای مختلف خوراکی در شهرهای کشور را برای اسفند ماه 1402 هجری شمسی اعلام کرد که به شرح زیر است:
– نان و غلات:
در این گروه «برنج ایرانی درجه یک» با 2.7 درصد، «شیرینی خشک» با 2.2 درصد و «ماکارونی» با 1.4 درصد بیشترین افزایش نسبت به ماه قبل را به خود اختصاص دادند.
– گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آنها:
در این گروه «ماهی قزل آلا» با 2.1 درصد، «گوشت گوسفند» با 1.7 درصد و «تن کنسرو شده» با 1.6 درصد بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل و همچنین بیشترین کاهش قیمت را به خود اختصاص دادند که مربوط به « مرغ اتوماتیک.” 1.9- درصد.
– لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن ها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه شیرخشک شش درصد و ماست پاستوریزه 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت در گروه روغن مایع بوده است. گروه 0.5- درصد. “سبزیجات جامد” با -0.2٪ و “تخم مرغ ربات” با -0.1٪.
– میوه ها و مغزها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در گروه «موز» با 13.5 درصد و در گروه «انار» با 7.5 درصد به ثبت رسیده است.
– سبزیجات و حبوبات:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل به گروه فلفل دلمه ای 15.7 درصد، خیار 6.1 درصد و لپه و عدس 5.3 درصد بوده است. در این گروه نیز ثبت شد. قیمت به “گوجه فرنگی” با -7.8٪ و به “قارچ” با -0.3٪ مرتبط است.
– شکر، نوشیدنی ها و سایر غذاها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در گروه شکر 3.6 درصد، سس گوجه فرنگی 2.4 درصد و شکر 2.0 درصد بوده است.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403012111167/%D9%85%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF
