نقص فنی کشتارگاه صنعتی سیرجان و گلایه قصابان/دامپزشکی: اجازه توزیع گوشت ندادیم

معاون خدمات شهری شهرداری سیرجان در این زمینه به خبرنگار مجله خبری کشاورزی گفت: به علت نوسانات برق، فشار روغن دستگاه پیش سرد کن کشتارگاه صنعتی این شهر تغییر کرده و موجب افت دما برای چند ساعت شده بود که پس از اصلاح و رفع عیب، دستگاه مجدد به کار افتاد.

خبرنگار مجله خبری کشاورزی مستقر در سیرجان این درحالی است که شهرداری می گوید رفع نقص شده و دامپزشکی نیز تاکید دارد که کارشناس اعزام کرده و اجازه توزیع گوشت تا اطمینان از سلامت گوشت ها داده نشده لذا شهروندان نیز نگران نباشند.

توضیح دامپزشکی

رییس اداره دامپزشکی سیرجان نیز گفت: حدود ۱۲ تن گوشت کشتار روز جمعه در دستگاه پیش‌سرد نگهداری می شد که صبح شنبه همکاران ما با توجه به چک کردن دمای محیط پیش سرد، به سلامت گوشت ها مشکوک شدند و نمونه برداری لازم صورت پذیرفت و اجازه توزیع گوشت بین مردم را ندادیم.

وی افزود: نمونه های گرفته شده به آزمایشگاه مرجع در اداره کل دامپزشکی استان کرمان ارسال شده که حدود یک هفته زمان می برد تا نتیجه نهایی حاصل شود.

تورج صادقی افزود: افزود: برای اطمینان از سلامت گوشت ها و حساسیت موضوع، با نظارت اداره دامپزشکی سیرجان لاشه های گوسفندی بسته بندی، فریز و گوشت لاشه های گاوی هم ضمن نمونه برداری به سردخانه دیگری منتقل شدند تا پس از نتیجه آزمایش بااطمینان خاطر توزیع شود.

زینلی تاکید کرد: مردم مطمئن باشند سلامت شهروندان برای ما یک امر حتمی و ضروری است و بر اساس نتیجه آزمایش این گوشت ها یا معدوم می شوند یا به مصارف صنعتی می رسند.

علیرضا زینلی تصریح کرد: تمامی گوشت ها پس از نمونه گیری و بارگیری به یک شرکت بسته بندی برای انجماد ارسال شد که در صورت سالم بودن صد درصدی این گوشت ها به بازار مصرف بر می گردند.

وی تاکید کرد: کشتارگاه با تمامی تجهیزات مدرن و مجهز به کار خود مشغول است و هیچگونه مشکلی ندارد؛ همچنین طبق روال عادی فروشگاههای عرضه، گوشت مورد نیاز مردم را توزیع می کنند اما توصیه می شود قصابان شهرستان نیز براساس ظرفیت فروش روزانه خود کشتار داشته باشند تا گوشت مورد نیاز مشتری به صورت تازه در اختیار آنان قرارگیرد.

سیرجان در فاصله ۱۷۵ کیلومتری غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.



منبع اخبار