هدف آن تولید بیش از 23 هزار تن گونه آبزی در استان کرمانشاه است
سهراب سهرایی وی امروز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی (مجله خبری کشاورزی) افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده از این میزان، 9 هزار و 101 تن برای تولید ماهیان گرمسیری و ماهیان خاویاری و تولید در منابع آبی و 14 هزار و 644 تن نیز برای تولید ماهیان گرمسیری و ماهیان خاویاری اختصاص دارد. تولید ماهیان گرمسیری و ماهیان خاویاری و تولید آنها در منابع آبی. تولید ماهیان آبهای زیرزمینی شامل تولید در مزارع تک، پیچیده و دو منظوره و مزارع در قفس.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه این تولید نسبت به سال گذشته بیش از 2 هزار تن افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: امسال پنج میلیون و 200 هزار قطعه ماهی زینتی و 25 تن میگوی آب شیرین تولید شد. پیش بینی شده در استانداری تولید و برای مصرف روانه بازارها می شود.
صحرا ادامه داد: سال گذشته در مجموع 21 هزار و 690 تن انواع آبزیان شامل 8 هزار تن ماهی گرمسیری، ماهیان خاویاری و تولید در منابع آبزی و 13 هزار و 685 تن ماهی آب شیرین در استان کرمانشاه تولید شد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته در مجموع 3 هزار و 734 نفر به صورت مستقیم در حوزه آبزی پروری در استانداری مشغول به کار شدند، افزود: همچنین در سال گذشته بیش از 2 هزار و 312 تن ماهی تازه خوراکی به خارج از کشور صادر شد که بیشتر آن ماهی کپور ساکن در آب های گرم بوده است. و 361400 قطعه ماهی کپور زنده از این استان.
صحرایی گفت: در حال حاضر 460 مزرعه هیدروپونیک فعال در استان کرمانشاه وجود دارد.
به گزارش مجله خبری کشاورزیدر استان کرمانشاه هم اکنون 460 واحد شیلات در قالب 378 مزرعه سردابی وجود دارد که سالانه 13 هزار و 700 تن تولید می کنند، علاوه بر آن 80 مزرعه گرمابی با تولید 7600 تن و دو مزرعه پرورش ماهیان خاویاری با تولید 10 تن و چهار تن تولید می کنند. مجتمع سردآبی و مجتمع گرمابی به همراه چهار واحد پرورشی در قفس یکی از قطب های مهم تولید ماهی در بین استان های محصور در خشکی کشور محسوب می شود.
این استانداری در بین فرمانداری های محصور در خشکی رتبه اول تولید ماهی گرمسیری را در کشور دارد.
https://www.irna.ir/news/85611810/%D9%87%D8%AF%D9%81-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%DB%B2%DB%B3-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%87