همبرگرهای مک دونالد دوباره قربانی شدند؟

همبرگرهای مک دونالد دوباره قربانی شدند؟

موارد عفونت مرتبط با خوردن همبرگر مک دونالد در ایالات متحده به 75 افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) روز جمعه (25 اکتبر) اعلام کرد که تعداد مبتلایان به باکتری E. coli مرتبط با ساندویچ های مک دونالد از 49 نفر به 75 نفر رسیده است.

سندرم اورمیک همولیتیک مرتبط با این باکتری ها باعث ایجاد یک بیماری جدی می شود که می تواند باعث نارسایی کلیه شود. گفته می شود که سویه E. coli O157:H7 که باعث مرگ یک نفر شد، باعث بیماری بسیار جدی می شود، به ویژه برای افراد مسن، کودکان و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

این شرکت گفت که بزرگترین فست فود زنجیره ای جهان به طور موقت ارائه خدمات Quarter Pounder را در یک پنجم از 14000 رستوران آسیب دیده خود در ایالات متحده متوقف کرده است.

یافته های اولیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده و همچنین این شرکت نشان داد که پیاز خرد شده مورد استفاده در این نوع همبرگر منبع احتمالی شیوع این بیماری بوده است. اگرچه پیاز مظنون احتمالی است، وزارت کشاورزی آمریکا گفت که در حال آزمایش نمونه‌هایی از گوشت گاو مورد استفاده در همبرگر برای E. coli است.

به گزارش رویترز، سهام مک دونالد در معاملات دیروز 2 درصد کاهش یافت.

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403080503062/%D9%87%D9%85%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%87%D9%85-%D9%82%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF