همبرگری که مرگبار شد – اسنا

همبرگری که مرگبار شد - اسنا

مک دونالد با ده ها مورد مسمومیت غذایی و یک مورد مرگ در ایالات متحده مرتبط است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مركز كنترل و پيشگيري از بيماري هاي آمريكا (CDC) روز سه شنبه (22 اكتبر) اعلام كرد كه در پي شيوع شديد باكتري اشريشيا كلي يا E. coli مرتبط با ساندويچ هاي مك دونالد، يكي یک نفر فوت کرده و ده ها نفر مبتلا شده اند.

این مرکز گفت که شیوع این بیماری که در اواخر سپتامبر آغاز شد، به 10 ایالت غربی گسترش یافته است که بیشتر 49 مورد در کلرادو و نبراسکا متمرکز شده است. پس از اعلام این خبر، سهام فست فودهای زنجیره ای بیش از هشت درصد سقوط کرد.

ده نفر از جمله یک کودک مبتلا به سندرم اورمیک همولیتیک، یک بیماری جدی که باعث آسیب به رگ های خونی در کلیه ها می شود، به بیمارستان منتقل شدند. بر اساس بیانیه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، یک فرد مسن در کلرادو جان خود را از دست داده است. همه آزمودنی‌ها دارای یک سویه E. coli بودند و گزارش دادند که قبل از بروز علائم، مک‌دونالدز کوارتر پاندر می‌خوردند.

در حالی که محققان هنوز ماده دقیقی را که باعث شیوع این بیماری شده است شناسایی نکرده اند، آنها روی پیاز خرد شده و گوشت گاو تمرکز کرده اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، این آژانس به افرادی که محصولات این شرکت را مصرف می کردند و علائم مسمومیت با اشریشیا کولای (مانند اسهال، تب بالای 38.9 درجه سانتیگراد و استفراغ) را نشان می دادند، توصیه کرد که به دنبال مراقبت های پزشکی باشند.

علائم معمولاً سه تا چهار روز پس از قرار گرفتن در معرض شروع می شود و اکثر افراد بدون درمان طی پنج تا هفت روز بهبود می یابند. با این حال، برخی از موارد می تواند جدی شود و نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشد.

انتهای پیام/

https://www.isna.ir/news/1403080201200/%D9%87%D9%85%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF