وزیر جهاد کشاورزی: دولت از سرمایه‌گذاران فعال در بخش گیاهان دارویی حمایت می‌کند

این شهرستان دارای ۶۰۰ هکتار زعفران و ۱۶۱ هکتار گیاه دارویی زیره سبز، گل محمدی، گل گاو زبان، اسطوخودوسو باریجه است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: سرمایه گذارانی که در بخش صنایع دارویی این استان راغب به فعالیت هستند توسط دولت تامین منابع مالی می شوند.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: از سرمایه گذاران در حوزه فرآوری گیاهان دارویی و صنایع تبدیلی استقبال می کنیم و نیاز مالی آنها را در اولویت قرار دارد و در این زمینه مجوزها را باید با سهولت در اختیار سرمایه گذار قرار داد و این آمادگی را داریم تا در حد امکان زمین مورد نیاز برای سرمایه گذار این بخش تامین شود.

ساداتی نژاد ادامه داد: خراسان شمالی یکی از قطب های گیاهان دارویی و دامپروری است که در دامپروری دارای پتانسیل ملی است.

شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار مستثنیات قانونی اشخاص شامل زمین های زراعی، باغ، جاده و محدوده روستاها و شهرهاست.

استان خراسان شمالی دارای ۱۰۷ واحد صنعتی است که از این تعداد، ۶۲ واحد صنعتی فعال و ۲۴ واحد نیمه فعال است.



منبع اخبار

کشت گیاهان دارویی فرصتی مناسب برای اشتغالزایی جوانان و مردم روستاهای شهرستان شیروان است که این فرصت تبدیل به پتانسیل و ظرفیت برای علاقه مندان به کسب و کارهای روستایی شده است.

وی تصریح کرد: دولت نیز در این زمینه در کنار کشاورزان و سرمایه گذاران قرار دارد و از طریق بانک کشاورزی تامین منابع می کند.

وی نبود صنایع تبدیلی را مهمترین ضعف کشاورزی خراسان شمالی دانست و گفت: این استان در حوزه گیاهان دارویی دارای بنیه ارزشمندی است و در  شرایط مطلوبی قرار دارد و مشکل صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی و گیاهان دارویی در این استان باید برطرف شود.

وزیر جهاد کشاورزی برای کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی هشت پروژه و بررسی وضعیت کشاورزی خراسان شمالی امروز پنجشنبه( ۱۰ شهریورماه) به این استان سفر کرد.

وی کارخانه فرآوری گیاهان دارویی شیروان را ظرفیت مناسبی برای توسعه خراسان شمالی دانست و گفت: این مجموعه ظرفیت خوبی در فرآوری گیاهان دارویی دارد و توسعه صنایع تبدیلی در این بخش از شمالشرق کشور باید در اولویت قرار گیرد.

سید جواد ساداتی نژاد روز پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح کارخانه فرآورده گیاهان دارویی شیروان در گفت و گو با خبرنگار مجله خبری کشاورزی اظهار داشت: کشت قراردادای بهترین روش در حمایت از بهره برداران فعال در بخش گیاهان دارویی است و واحدهای صنعتی باید در این حوزه با کشاورزان همکاری کنند.