اخبار

پرفروش ترین برنج ایرانی شالی سنتر

البته این مورد تنها ناشی از تجربیات کارشناسان و عوامل فروش است و تا کنون تحقیقات علمی، درستی این فرضیه را مشخص نکرده اند. همچنین با تست کردن دانه های برنج زیر دندان هم می توانیم متوجه پخته شدن برنج شویم. قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب برنج تبخیر شود و برنج دم بکشد. البته قبل از گذاشتن تکه های بال مرغ ته قابلمه باید ابتدا یک طرف آن را در روغن سرخ کنیم و بعد آن را در کف قابلمه بچینیم.

برنج سرلاشه عطری درجه یک کیلن (10کیلویی)

هم‌چنین نام این برنج به دلیل رنگِ ریشک یا دم شلتوک است که به این نام معروف شده است. به علت عطر بی‌نظیر و کیفیت پخت آن، این برنج در بین ایرانیان داخل و خارج از کشور و حتی غیرایرانی‌ها طرفداران خاص خود را پیدا کرده است. هم‌چنین به دلیل دانه‌های منظم و قدکشیده برنج هاشمی و پخت آسانی که دارد، باعث شده هر ساله تقاضا برای این برنج بسیار زیاد باشد.

در ادامه به بررسی برخی از ویژگی های مهم در خرید برنج ایرانی که وجود آن ها در تشخیص مرغوب بودن برنج ها کمک می‌کنند می‌پردازیم. یک نکته مهم و تاثیر گذار دیگر که در هنگام خرید برنج باید به آن توجه داشت، زود هضم بودن برنج ایرانی است که موجب می شود به مصرف کننده احساس سنگینی بیش از حد دست ندهد. با در نظر داشتن برخی نکات ساده مانند موارد فوق، می توان تصمیم گیری بهتری در هنگام خرید برنج داشت. از آن جایی انواع متفاوت برنج از لحاظ ظاهری شباهت فراوانی به یکدیگر دارند، تشخیص و تمایز برنج مرغوب از نمونه های با کیفیت پایین تر، عملا امری دشوار است که از عهده هر فردی بر نمی آید. به همین خاطر قصد داریم برخی از مهم ترین شاخصه های شناخت برنج مرغوب را معرفی کنیم تا خوانندگان این مقاله با اطمینان و آسودگی بیشتری اقدام به خرید برنج نمایند.

صدری دم سیاه بسیار خوش خوراک و سبک است و شما هر چقدر که آن را میل کنید احساس سنگینی روی معده نمی کنید و این اصلی ترین دلیلی است که سبب شده مردم این برنج را agriculture-na ایرانی بدانند. محل کشت این برنج اقلب در استان گیلان، مازندران کشت می­شود. از ویژگی ها ظاهری این برنج میتوان به رنگ سفید استخوانی مایل به کرمی آن اشاره کرد. بهترین برنج های ایرانی عمدتا در شمال کشور کشت می­شوند اما امروز با افزایش برند های فروش برنج و متنوع بودن نرخ فروش ممکن این سوال پیش آید که چگونه بهترین برنج ایرانی را تشخیص دهیم. برنج صدری دم سیاه درجه یک، از جمله برنج های ایرانی معطر است و دانه های آن به رنگ سفید صدفی است.

تفاوت برنج ایرانی چین اول و چین دوم؟

دانه های برنج باید باریک و یکدست باشد و داخل آن دانه های شکسته و خرد شده نداشته باشد و رنگ همه یکدست باشد. پخت برنجایرانی برای یک کدبانوی ایرانی، مصداق مهارت در آشپزی است. به جز برنج‌های دانه بلند و هندی، بقیه برنج‌ها قلق خاص خودشان را دارند.