رئیس سازمان ملی استاندارد ایران ضمن تشریح رویههای سازمان ملی استاندارد ایران بر حذف امضاهای طلایی، عملیات روانسازی و حکمرانی مدبرانه که منجر به کاهش 50 درصدی فروش کم شد، تاکید کرد و 6 مرحلهای را اعلام کرد. ارتقاء جایگاه و رتبه سازمان ملی استاندارد ایران در بین 168 کشور.
به گزارش ایسنا. مهدی اسلامبنا وی صبح امروز در مراسم روز جهانی استاندارد خاطرنشان کرد: در 35 ماه گذشته که از تحول این سازمان می گذرد، من و همه همکارانم تلاش کرده ایم تا سازمان را زیرساخت، شرط اساسی دستاوردهای کمی و موتور محرک بدانیم. . ما باید کیفیت را به گونه ای تغییر دهیم که وضعیت سیستم استاندارد ایران را در سطح بین المللی و منطقه ای بهبود بخشد و با پرهیز از هرگونه منفی نگری رویکردی آینده نگر و پیشگیرانه داشته باشیم.
50% تخفیف در فروش کم
وی افزود: از مهمترین این اقدامات می توان به تمرکز و تلاش عملی بر جوانان در بدنه کارشناسی و اداری سازمان، چرخش نخبگان، ارتقای عملی و کیفی، افزایش حضور بانوان در پست های اداری سازمان و هوشمندی و هوشمندی سازمان. وی به ارتقای شفافیت و آینده سازمان با حذف امضاهای طلایی و روان سازی عملیات اشاره کرد و بر حق نظام استاندارد، حاکمیت جهانی و حقوق عمومی تاکید کرد که منجر به کاهش 50 درصدی فروش کم شد.
اسلام پناه با تشریح ارتقای چشمگیر جایگاه و شخصیت سازمان در سطح ملی و بین المللی، اعلام کرد: اولاً جایگاه سازمان ملی استاندارد ایران در سازمان بین المللی استاندارد (ISO) در بین 168 کشور جهان به دست آمده است. از ساعت 26 تا 20، و این تبلیغ به دلیل برنامه ریزی هدفمند و تنوع جهانی ادامه خواهد داشت. همچنین می توان به عضویت در 702 کمیته تخصصی اشاره کرد.
این مسئول افزود: در مورد سومین مورد نیز می توان به ثبت بیش از 65 هزار و 695 نظر و رای اصلاحی پیش نویس استانداردهای بین المللی در دوره انتقال اشاره کرد. تلاش برای عضویت کامل در مجامع بین المللی که مبنای کار تجار و تولیدکنندگان خواهد بود و بسیاری از عملیات پیچیده آنها را حذف و ساده می کند، از دیگر دستاوردهای اقدامات ترویجی بود.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه بی شک تلاش شبانه روزی همکارانم در سه سال گذشته در چند دقیقه خلاصه نمی شود، گفت: اما اگر بخواهم بیشترین اشاره را داشته باشم. اقدامات مهمی که امکان پذیر بود و با کمک و حمایت همه می توانم جهانی شدن امضای ایران اتحادهای به دست آمده، از جمله انجمن های IECX، ILAC، APAC و سایر انجمن ها، استانداردهای مربوط به زندگی روزمره مردم از جمله لباس، لوازم التحریر، لباس کودکان، لوازم خواب، کاغذ، کتاب های درسی و پارچه را اجرا می کنند.
وی افزود: همچنین تدوین الگوی کیفیت در جهان اسلام، تعیین تکلیف و اجرای وظایف و مأموریت های مشروع متمایز. توقف تولید هشت خودرو با ایرادات مکرر و غیراستاندارد، – انجام تست تصادف و تست دوره ای خودروالزام تولید و استفاده از جعبه نمونه امن برای پایش و ردیابی مشتقات نفتی و هیدروکربنی، کسب رتبه اول شفافیت در بین دستگاه های اجرایی کشور و به روز رسانی استانداردها بر اساس تقاضای اجتماعی مانند آرد سبوس دار از دیگر اقدامات این سازمان است. سه سال گذشته
اسلام پناه تصریح کرد: شما به عنوان اعضای خانواده بزرگ نظام استاندارد کشور متوجه هستید که هر یک از این اقدامات تاثیر چشمگیر و قابل توجهی بر زندگی همه مهمانان خواهد گذاشت و منجر به ارتقای کیفیت زندگی آنها می شود. لازم به ذکر است که بسیاری از این اهدافی که همکاران من در سازمان برای کشور به دست آوردند منحصر به فرد و منحصر به فرد بود. آنان نیز با حداقل توانمندی ها، امکانات، بودجه سازمانی و نیروی انسانی و تنها با تکیه بر شوق، عزت و ایمان میهنی به این اهداف دست یافتند.
رئیس سازمان استاندارد ایران با اذعان به اینکه کاستی هایی در کار خادمی و همکارانم وجود دارد و هنوز هم وجود دارد و منکر آن نیستیم، گفت: اما شایان ذکر است که نسبت به دستاوردها، پیشرفت و عملکرد ممتاز که سازمان در اختیار دارد، می تواند متعالی باشد. هدف ما برای ساماندهی حمایت و پشتیبانی حقوقی از مدیران مشروط، کیفیت کارشناسان رسمی و همه شرکت کنندگان در خانواده بزرگ استاندارد بوده و هست و امیدواریم با همکاری خود بتوانیم منشأ اقدامات تحول آفرین باشیم.
وی گفت: معتقدیم افزایش کیفیت و استانداردسازی بدون مشارکت موثر بخش خصوصی، اتحادیهها، اتاقهای بازرگانی و نخبگان در تمامی وظایف سازمان از تدوین استاندارد گرفته تا نظارت و ارتقای فرهنگ استاندارد امکانپذیر نخواهد بود. با تشکیل دبیرخانه انجمن ها و تشکل های تخصصی و همکاری های مستقیم و مستمری که در این مدت صورت گرفت، این امر شتاب بیشتری گرفت.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در پایان خطاب به رئیس جمهور و دولت چهاردهم گفت: از دولت چهاردهم می خواهم با حمایت خود ما را در اجرای موثر قانون مبارزه با تروریسم یاری دهد. تقویت و توسعه سیستم استاندارد ایران. این سازمان در زمینه تامین نیروی انسانی نخبگان و جوانان، اعتبارات ملی و منطقه ای، تجهیز آزمایشگاه های مرجع و مشارکت در شوراهای تصمیم گیری و تصمیم گیری کلان اجرایی کشور نیازمند حمایت جدی است. امیدواریم این مسائل در دولت چهاردهم به طور کامل محقق شود.
انتهای پیام/
https://www.isna.ir/news/1403072317551/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%DB%B5%D9%A0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A7%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%84%DB%8C