حسن جلیلوند وی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار مجله خبری کشاورزی اظهار داشت: 29 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به کشت جو آبی و 7 هزار هکتار نیز به کشت جو دیم اختصاص می یابد.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود در سال زراعی جدید بیش از 150 هزار تن جو برداشت شود، تصریح کرد: میانگین برداشت جو در مزارع آبی قزوین 4 هزار و 500 کیلوگرم در هکتار و هزار و 400 کیلوگرم در دیم است.
جلیلوند تصریح کرد: جو یکی از محصولات کشاورزی مهم و استراتژیک مورد استفاده واحدهای دامپروری است که تامین آن برای حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.
این مسئول خاطرنشان کرد: کشت محصول جو هم اکنون در استانداری قزوین آغاز شده و تا پایان فصل پاییز ادامه دارد.
https://www.irna.ir/news/85636865/%DA%A9%D8%B4%D8%AA-%D8%AC%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%DB%B3%DB%B6-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86