کمباین‌سازی‌های کشور برای ارتقا و صادرات محصولات خود برنامه ریزی کنند

رحمتی به فعالیت‌های آستان قدس رضوی در حوزه بذر و نهال اشاره و تصریح کرد: ورود دانش و علوم پایه به بذر از اولویت‌های آستان قدس رضوی است و ما می‌توانیم بازوی کمکی برای وزارت جهاد کشاورزی در حوزه بذر باشیم.



منبع اخبار  قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی اظهار داشت: کمباین‌های کشور مربوط به یک یا دو دهه گذشته هستند و ضروری است برای کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری، ارتقا پیدا کنند.

رحمتی در همین حال بر استفاده از دانش و فناوری‌های روز به منظور ارتقای کمباین‌های برداشت غلات تاکید و تصریح کرد: ما باید به صادرات این محصولات نیز فکر کنیم.

وی بیان داشت: کمباین سازی ایران باید از ظرفیت‌های مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و مرکز دانش‌بنیان ریاست جمهوری استفاده کند و ما نیز به ارتقای کیفیت کمباین‌های فعلی کمک خواهیم کرد.

به گزارش روز یکشنبه مجله خبری کشاورزی از وزارت جهاد کشاورزی، «مالک رحمتی» در مراسم امضای تفاهم‌نامه توسعه ناوگان کمباین غلات افزود: امنیت غذایی که ذیل اقتصاد مقاومتی و یکی از سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری است از اولویت‌های آستان قدس رضوی است.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: ما تجربه‌ای در بازسازی کمباین‌های کهنه داریم و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانیم با هزینه کمتر، بهره‌وری و کارایی بیشتر به دست آوریم.

وی ابراز امیدواری کرد با انعقاد این تفاهم‌نامه مشکل برداشت مکانیزه غلات حل شود و این کمباین‌ها به دانش روز مجهز شوند.